Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Nοίκιαζε” γιώτ 35 μέτρων στην Ουκρανή μαγείρισσα – Κατασχέσεις 1.000 “θηρίων”

Χίλια mega yacht ετοιμάζεται να κατασχέσει η κυβέρνηση καθώς δηλώνονται ως επαγγελματικά αλλά στην πραγματικότητα χρησιμοποιούνται από τους ιδιοκτήτες, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το “Πρώτο Θέμα”.

Πρώτος έρχεται – σύμφωνα με αξιωματούχο του ΣΔΟΕ που μίλησε στην εφημερίδα – μεγαλοεφοπλιστής, ο οποίος φέρεται να νοικιάζει το υπερπολυτελές σκάφος στη μαγείρισσα και την καμαριέρα, μπλέκοντας και τους εργαζόμενους που εξαρτώνται οικονομικά από αυτόν σε παράνομη δραστηριότητα.

“Τέρμα τα ψέμματα. Δεν μπορεί ο μεγαλοεφοπλιστής Νίκος Μ. Να ενοικιάζει το υπερπολυτελές μεγαθήριο των 35 μέτρων στην Ουκρανή μαγείρισσα και τη Φιλιπινέζα καμαριέρα του αντί του ποσού των 200 ευρώ την ημέρα και να υποστηρίζει ότι το σκάφος είναι επαγγελματικό. Από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάμε κατασχέσεις” αναφέρει κορυφαίος αξιωματούχος του ΣΔΟΕ. “Εμείς θα κατάσχουμε το σκάφος και μάλιστα θα είναι από τα πρώτα. Από εκεί και πέρα ας πάει στις εισαγγελικές αρχές να εξηγήσει σε ποιόν ανήκει” τονίζει ο ίδιος.

Στο στόχάστρο βρίσκονται 1.000 υπερπολυτελή κότερα, τα οποία έχουν δηλωθεί ως επαγγελματικά αλλά οι ιδιοκτήτες τα νοικιάζουν με εικονικά τιμολόγια είτε στον εαυτό τους είτε σε άτομα του στενού τους περιβάλλοντος.

Όμως στο ΣΔΟΕ σύμφωνα με το Θέμα, έχουν συγκεντρώσει στοίβες με εικονικά τιμολόγια που αποδεικνύουν ότι οι πραγματικοί χρήστες είναι μόνο οι ίδιοι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε