Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Γ. Καρατζαφέρης προσφέρει σπίτι 250 τετραγωνικών με θέα στη θάλασσα στο ΔΝΤ

Η προσφορά του σπιτιού από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ προς τον επικεφαλής του ΔΝΤ είναι δωρεάν.

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε γνωστό ότι προσφέρει προς τους εκπροσώπους του ΔΝΤ για όσο χρόνο μείνουν στην Ελλάδα διαμέρισμα 250 τετραγωνικών ρετιρέ με εκπληκτική θέα στον όρμο του Φαλήρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Καρατζαφέρης ότι προβαίνει σε αυτή την ενέργεια, αφού πληροφορήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης το εξωφρενικό κόστος ενοικίασης ενός διαμερίσματος για τον Ολλανδό επικεφαλής του ΔΝΤ

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ότι προσφέρει αυτό το σπίτι δωρεάν υπό την προϋπόθεση ότι τα 9.100 ευρώ του ενοικίου που πληρώνει ήδη το ΔΝΤ για το σπίτι που έχει νοικιάσει στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα κατατίθενται στο Ταμείο της Βουλής για τη μείωση του δημόσιου χρέους.

Αξίζει να σημειωθεί οτι σύμφωνα με πληροφορίες το ΔΝΤ έχει νοικιάσει ένα σπίτι 250 τετραγωνικών στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου έναντι 9.100 ευρώ μέχρι το 2013 και με δικαίωμα επέκτασης άλλα δύο χρόνια. 

Η πρόταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. έχει ως εξής:

«Διάβασα στον Τύπο ότι ο Επικεφαλής του κλιμακίου του Δ.Ν.Τ. που βρίσκεται στην Ελλάδα πήγε να νοικιάσει διαμέρισμα Διονυσίου Αρεοπαγίτου, δίπλα στου Άκη Τσοχατζόπουλου για να σας δώσω το στίγμα, με 9.100 ευρώ το μήνα ενοίκιο. 

Προς τον Αξιότιμο Εκπρόσωπο του Δ.Ν.Τ., για όσο χρόνο μείνει στην Ελλάδα, που ευχή μας είναι να είναι ο ελάχιστος δυνατός, του προσφέρω στην παραλιακή ζώνη διαμέρισμα 250 τετραγωνικών ρετιρέ με εκπληκτική θέα στον όρμο του Φαλήρου, υπό την προϋπόθεση ότι τα 9.100 ευρώ του ενοικίου θα κατατίθενται στο Ταμείο της Βουλής για τη μείωση του δημόσιου χρέους. Τον προσκαλώ δε, να έρθει ο ίδιος ή εκπρόσωπος του να δει την ποιότητα της προσφοράς. Πιστεύω λοιπόν ότι η προσφορά μου θα γίνει αποδεκτή και θα πάψει όλη αυτή η προκλητική διαδικασία». 

Διαβάστε επίσης:

Το ΔΝΤ νοίκιασε ρετιρέ με θέα την Ακρόπολη!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε