Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

O K.Βουτσάς και η Β.Τριφύλλη μιλούν στο Newsit για τον φίλο τους Θανάση Βέγγο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

O Κώστας Βουτσάς θυμάται πως η πρωτη ταινία που γύρισε ήταν με τον Βέγγο και η Βάσια Τριφύλλη μας μιλά για τις 4 ταινές που γύρισαν μαζί.

Όλοι το ήξεραν πως η υγεία του μεγάλου μας ηθοποιού Θανάση Βέγγου ήταν εύθραυστη όμως η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε και στεναχώρησε τους συναδέλφους του ηθοποιούς.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o Κώστας Βουτσάς “ο Θανάσης είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Αξιοπρεπέστατος και σπουδαίος καλλιτέχνης. Γι΄αυτόν τον άνρθρωπο έχω μόνο θαυμαστικά και επαίνους. Σπουδαίος επαγγελματίας ο οποίος άφησε το στίγμα του και ακόμη και τα εγγόνια μας θα τον θαυμάζουν. Μας σημάδεψε. Εγώ τον αγαπούσα και τον θαύμαζα πάρα πολύ. Εχω κάνει και την πρώτη μου ταινία μαζί του “Αστροναύτες για δέσιμο” μαζί με τον Ξενίδη. Ήταν μια ταινία που περάσαμε πολύ ωραία. Μεγάλη απώλεια αλλά αυτή είναι η ζωή”.

Ακούστε τη δήλωση του Κώστα Βουτσά στο NewsIt

Συγκινημένη και με σπασμένη φωνή είπε δυο λόγια στο Newsit και η φίλη του Βάσια Τριφύλλη “είναι ο άνθρωπος που του χρωστάω την καριέρα μου, στον Βέγγο και στον Ντίνο τον Κατσουρίδη. Εκανα μαζί του μόνο 4 ταινίες αλλά πάντα λέγαμε ήταν σαν να κάναμε 124. Άδειασε το τόπος μας. Εγώ πήγα και εκεί που νοσηλευόταν αν και ήταν στην εντατική και έμπαιναν μόνο οι άνθρωποι της οικογένειας του, εγώ πήγα απ΄έξω μόνο για μια ενημέρωση. Όταν πρωτοέμαθα οτι αρρώστησα μίλησα με την γυναίκα του την Ντίνα στο τηλέφωνο και έκλαιγα. Ο Βέγγος το πάλεψε, ήταν πολύ δυνατός και σαν οργανισμός και σαν χαρακτήρας. Δεν λιποψύχησε ούτε δευτερόλεπτο. Αδειασε ο τόπος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλό ταξίδι καλέ μας άνθρωπε!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε