Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

O παγετός έστειλε δεκάδες πολίτες στο ΚΑΤ – Προσοχή συστήνουν οι ειδικοί

Ο κύριος της φωτογραφίας ένα από τα... θύματα του παγετού - ΦΩΤΟ NEWSIT

Σε μέρες κακοκαιρίας όπως αυτές που πέρασαν, ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ο παγετός. Όχι μόνο για τους οδηγούς αλλά και για τους πεζούς. Από το πρωί, άλλωστε, “έπεσε”… πολλή δουλειά στα εξωτερικά ιατρεία του ΚΑΤ!

Ούτε έναν, ούτε δυο αλλά περισσότερους από 50 πολίτες, με περιστατικά τραυματισμών από πτώσεις λόγω του παγετού μέτρησε το NewsIt στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου.

Δε θέλει και πολύ άλλωστε, οι δρόμοι -κυρίως στα βόρεια προάστια όπου το… έστρωσε το βράδυ- ήταν κίνδυνος “θάνατος” και το να μπορέσει κανείς να διατηρήσει την ισορροπία του και να μη γλιστρήσει, θα έπρεπε να έχει κάνει μερικά μαθήματα πατινάζ!

Τα πιο πολλά περιστατικά ήταν κακώσεις και σπασίματα στα χέρια, γιατί η ενστικτώδης κίνηση του καθενός όταν γλιστράει και πέφτει, είναι να βάλει τα χέρια του για να κρατήσει αντίσταση. Δεν έλειψαν βέβαια και τα περιστατικά με τους γύψους στα πόδια.
Ακόμη ένα από τα θύματα του παγετού που βρέθηκε στο ΚΑΤ - ΦΩΤΟ NEWSIT
Σε κάθε περίπτωση οι ειδικοί συστήνουν προσοχή καθώς ο παγετός είναι η αόρατη παγίδα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σήμερα το βράδυ και αύριο το πρωί, καθώς σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ο παγετός θα είναι έντονος. 

Διαβάστε επίσης
Λιώνουν τα χιόνια – Προσοχή όμως στον παγετό! – Αναλυτική πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε