Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο πατέρας που ξεγέννησε τη συζύγό του στο ταξί περιγράφει τη συγκλονιστική εμπειρία του στο TLIFE!

Αίσιο τέλος είχε χθες η ιστορία μιας 30χρονης γυναίκας που έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της μέσα στο ταξί του άντρα της, Γιώργου Τζιαφέτα.

Αίσιο τέλος είχε χθες η ιστορία μιας 30χρονης γυναίκας που έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της  μέσα στο ταξί του άντρα της, Γιώργου Τζιαφέτα. Οι δυο τους ξεκίνησαν να πάνε στο κανονισμένο τους ραντεβού στο νοσοκομείο Γρεβενών, μέχρι που στο δρόμο έπαθε μια βλάβη το αυτοκίνητο. Κι εκεί αναγκάστηκε η 30χρονη να γεννήσει το μωράκι της με τη βοήθεια του συζύγου της!

Ο πατέρας, Γιώργος Τζιαφέτας μίλησε στο TLIFE και περιέγραψε όλη την ιστορία: “Ξεκινήσαμε από την κωμόπολη της Δεσκάτης (περίπου μια ώρα απόσταση από τα Γρεβενά) στις 2:00 το πρωί να πάμε στο νοσοκομείο στα Γρεβενά. Το πρωί είχαμε κανονικά ραντεβού. Είχαμε μια βλάβη στον δρόμο, πάγωσαν τα πετρέλαια… και το μωρό ήθελε να βγει!

‘Ετσι όπως έσβησε το αμάξι πάνω σε μια στροφή, ακούω τη γυναίκα μου να λέει: “Βγαίνει το μωρό!” Με το που το ακούω πάω στο πίσω κάθισμα, της βγάζω τα ρούχα, βγήκε το κεφαλάκι, εγώ το κράτησα και με λίγη πίεση της γυναίκας μου το βγάλαμε το παιδί! Δεν φοβήθηκα καθόλου. Είναι και πώς θα λειτουργήσεις εκείνη τη στιγμή. Ήμουν ψύχραιμος. Με το που βγήκε το παιδί, δεν έκλαψε κι εγώ το έπιασα από τα ποδαράκια, ανάποδα, μέχρι που το άκουσα να κλαίει! Στη συνέχεια το ακούμπησα στην κοιλιά της μητέρας του. Έδεσα τον ομφάλιο λώρο με ένα σχοινί και μετά κόπηκε! Το πρόβλημα ήταν ότι μετά δεν έπαιρνε μπροστά το αυτοκίνητο, να ανάψει και το καλοριφέρ, και οι θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή ήταν 8 βαθμούς κάτω από το μηδέν!

Διάβασε την υπόλοιπη περιγραφή της εμπειρίας του κου Τζιαφέτα στο TLIFE

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε