Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ο πρόεδρος των ταξιτζήδων Θ.Λυμπερόπουλος λογοκρίνει την ενημέρωση!

Αρνείται να ενημερώσει τους δημοσιογράφους και να παραχωρήσει συνεντεύξεις στα ΜΜΕ που κατά τη γνώμη του “κατασυκοφάντησαν” τον κλάδο των ταξιτζήδων κατά τις τελευταίες κινητοποιήσεις.

Το γεγονός πως οι πρόσφατες κινητοποιήσεις των ταξιτζήδων προκάλεσαν χάος στα αεροδρόμια και τα λιμάνια της χώρας και καταπόντισαν τον τουρισμό, προφανώς αφήνει παγερά αδιάφορο τον κύριο Θύμιο Λυμπερόπουλο, αν και του θυμίζουμε πως συχνά – πυκνά ο ίδιος είχε ζητήσει συγγνώμη για την ταλαιπωρία των τουριστών και των συμπολιτών μας.

Ανακαλούμε στη μνήμη του κυρίου Λυμπερόπουλου πως οι εικόνες με τους τουρίστες που έσερναν τις βαλίτσες τους κάτω από τον καυτό ήλιο με θερμοκρασίες 40 βαθμούς κελσίου, προβλήθηκαν από παγκόσμια δίκτυα ενημέρωσης και φυσικά και τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης. Αν θεωρεί πως οι εικόνες αυτές είναι προϊόν μοντάζ και όχι η ρεαλιστική αποτύπωση της πραγματικότητας τότε ναι, τον κατασυκοφαντήσαμε και τον ίδιο και τον κλάδο που εκπροσωπεί.

Θυμίζουμε ακόμη στον κύριο Θύμιο Λυμπερόπουλο πως οι δημοσιογράφοι του Νewsit κάλυπταν κάθε μέρα τις κινητοποιήσεις του κλάδου των ταξιτζήδων σε όλη τη χώρα, με εκτενή ρεπορτάζ, φωτογραφίες και video, ενώ καθημερινά φιλοξενούσαμε εκπροσώπους του κλάδου (και τον ίδιο τον κύριο Λυμπερόπουλο) των οποίων οι συνεντεύξεις προβάλλονταν αυτούσιες και ανεβάζαμε και το ηχητικό απόσπασμα στον αέρα ακριβώς για να μην κατηγορηθούμε για ψαλίδισμα ή μοντάζ των δηλώσεων τους. Αρα οι αναγνώστες του Newsit που ειναι πολλοί και καθημερινά γίνονται περισσοτεροι, είχαν πρόσβαση στην ενημέρωση και στις δηλώσεις των εκπροσώπων του κλάδου.

Αν, το να κάνουμε σωστά και εμπεριστατωμένα τη δουλειά μας δεν αρέσει στον κύριο Λυμπερόπουλο είναι δικαίωμα του αλλά δεν μπορεί να μας προσβάλλει και να μας αποκαλεί “παπαγαλάκια του Ραγκούση”, όταν σε αναρίθμητα ρεπορτάζ μας καταγράψαμε τις κυβερνητικές αρρυθμίες και το αλαλούμ που υπήρξε μεταξύ του κυρίου Ραγκούση και του προκάτοχού του κυρίου Ρέππα.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κλάδο των ταξιτζήδων πως το Νewsit θα εξακολουθήσει να καλύπτει τις δραστηριότητες τους και θα εξακολουθήσει να δίνει βήμα σε όλους ανεξαιρέτως.

Δε θα επιτρέψουμε όμως σε κανέναν να μας λογοκρίνει εάν τα ρεπορτάζ μας δεν τους αρέσουν!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε