Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ο προφυλακισμένος Αγγλούπας πρωταγωνιστεί εν αγνοία του στη σειρά “Τατουάζ”!

Τατουάζ

– Ο γνωστός επιχειρηματίας εμφανίζεται στο 29ο επεισόδιο του “Τατουάζ”
– Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της σπείρας των Ρομά, που είχε διαρρήξει περισσότερα από 2.000 σπίτια σε όλη την Ελλάδα
– Μαζί του στη σειρά εμφανίζονται άλλα τρία μέλη της σπείρας

Πρωταγωνιστής στη σειρά “Τατουάζ” έγινε… εν αγνοία του ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της σπείρας των Ρομά, που είχε διαρρήξει περισσότερα από 2.000 σπίτια σε όλη την Ελλάδα.

Ο γνωστός εμφανίζεται στο 29ο επεισόδιο της σειράς του ALPHA, που προβλήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2017, μαζί με άλλα τρία μέλη της σπείρας. Πρόκειται για τους Δημήτρη Σεφεντίνογλου, Σταύρο Πάντζο και Γιώργο Σαράφη, γνωστούς από τη σχετική δικογραφία με τα ψευδώνυμα «Σέφκης», «Χηλάς» και «Νενές», αντίστοιχα.

Η επίμαχη σκηνή

Από το λεπτό 20.47 μέχρι το 21.27 του σχετικού επεισοδίου του “Τατουάζ” μια γυναίκα βρίσκεται σε αστυνομικό τμήμα και καλείται να προβεί σε διαδικασία αναγνώρισης.

«Θα σου δείξω μερικές φωτογραφίες σεσημασμένων μπας και αναγνωρίσεις κάποιον», αναφέρει ο αστυνομικός και εμφανίζονται μπροστά στην οθόνη οι φωτογραφίες των ανθρώπων του φερόμενου κυκλώματος. Πρώτος εμφανίζεται ο Αλέξανδρος Αγγλούπας!

Δείτε εδώ το επεισόδιο

Πηγή από το περιβάλλον του επιχειρηματία αναφέρει στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ότι η σκηνή έγινε αντιληπτή από φιλικό του πρόσωπο, που ενημέρωσε αμέσως τον ίδιο σχετικά με την υπόθεση.

«Ηταν σοκαριστικό. Υπάρχουν κατηγορίες για μια υπόθεση, δεν υπάρχει καταδίκη και παρουσιάστηκε σαν σεσημασμένος», επισημαίνει.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ενημέρωση και των υπόλοιπων «συμμετεχόντων» στην τηλεοπτική επιτυχία του Alpha, οι οποίοι έχουν ήδη απευθυνθεί στους δικηγόρους τους. Μάλιστα, φαίνεται πως ήδη βρίσκονται στο δρόμο για Παλλήνη μερικά εξώδικα, ενώ ενδέχεται να ακολουθήσουν και αγωγές για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Δημοσίευση με προθεσμία

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 26 Ιανουαρίου είχαν δοθεί στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των 38 φερόμενων ως μελών της συγκεκριμένης σπείρας. Ωστόσο, όπως αναφέρεται ρητά, «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση έχει ισχύ έως τις 25-3-2017, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη αποσκοπεί στη διερεύνηση τέλεσης επιπλέον εγκλημάτων επιβουλής της δημόσιας τάξης και κατά της ιδιοκτησίας που φέρεται ότι τέλεσαν οι ανωτέρω καθόσον έχουν κατασχεθεί κλοπιμαία που δεν έχουν έτι συνδεθεί με συγκεκριμένες κατά τόπο, χρόνο και λοιπές περιστάσεις πράξεις των ανωτέρω οργανώσεων και να πραγματωθεί ευχερέστερα η αξίωση της Πολιτείας για τον κολασμό τους». Αυτό σημαίνει ότι από τα τέλη Μαρτίου του 2017 έπαψε να ισχύει η δυνατότητα δημοσίευσής τους.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις