Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος μιλά στο Νewsit για την οικονομική του καταστροφή – ΦΩΤΟ από το νέο μαγαζί στην Πάτρα

Ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος μιλά στο Νewsit για την οικονομική του καταστροφή – ΦΩΤΟ από το νέο μαγαζί στην Πάτρα

Ο Ν. Αποστολόπουλος δηλώνει ενεργητικός απαισιόδοξος και αποκαλύπτει πως τα εγκαίνια του νέου του μαγαζιού στην Πάτρα θα είναι…πανηγύρι!

Ο σχεδιαστής που καταστράφηκε οικονομικά και αρχίζει από την αρχή”Είμαστε ακόμη ζωντανοί στη σκηνη σαν ρόκ συγκρότημα” θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ζωής του διάσημου σχεδιαστή Νίκου Αποστολόπουλου, ο οποίος μετά την οικονομική καταστροφή που υπέστη επιστρέφει στη γενέτειρα του, την Πάτρα, κανοντας μια καινούργια αρχή.

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
Όπως εξομολογείται στο Νewsit ο Νίκος Αποστολόπουλος “εκεί που γευόμουν τεράστια επιτυχία με μαγαζιά στα πιο εμπορικά σημεία όλου του κόσμου, ξαφνικά, από ενέργειες συνεταίρων μου, βρέθηκα σε μια μέρα να μην αναγνωρίζω τη ζωή μου. Από εκεί και πέρα άρχισα ξανά από το μηδέν, γεγονός πολύ δύσκολο. Μου στοίχισε πολύ ψυχολογικά αλλά συγχρόνως βρήκα δύναμη για να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Οι άνθρωποι που εμπιστεύτηκα και με κατέστρεψαν δεν αξίζουν καν να ασχολούμαι μαζί τους. Οι εχθροί μου πρέπει να με γοητεύουν, μάχομαι μόνο τους ισάξιους μου.

ΒΓΗΚΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΟΥ
Ο κύριος Αποστολόπουλος λέει πως “εγώ έγινα διάσημος μέσα σε μια μέρα. Όταν όμως γίνεσαι διάσημος σε πλησιάζουν διάφορες σειρήνες για να σε αποπροσανατολίσουν. Τα όνειρα σου τα πετυχαίνεις οχι γιατί είσαι επώνυμος και διάσημος αλλά με πολύ προσωπική δουλειά και αυτό το κάνεις με κόπο και μόνος σου. Σε κάθε περίπτωση οι δυσκολίες με έκαναν πιο δυνατό. Ανακάλυψα ότι οι αντοχές μου έχουν νέα όρια. Όταν ξέρεις τον πόνο, αντέχεις να πονάς”.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΔΗΛΩΝΩ… ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ!
Όπως εκμυστηρεύεται ο διάσημος σχεδιαστής “σε αυτή τη φάση της ζωής μου δηλώνω ενεργητικός απαισιόδοξος, διότι τα πράγματα τα βλέπω με το όνομά τους. Πολλοί λένε πως μετά το 2012 τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Εγώ αυτό δεν το πιστεύω. Απλώς εμείς θα γίνουμε καλύτεροι και θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Τα πράγματα δεν θα αλλάξουν με θαύμα, θα αλλάξει η φιλοσοφία του κόσμου, θα γίνουμε πιο ενεργητικοί και θα δουλεύουμε πιο πολύ”.

“ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ
Μόνο στο newsit o κύριος Αποστολόπουλος αποκαλύπτει “τα εγκαίνια του νέου μαγαζιού που βρίσκεται σε έναν εκπληκτικό χώρο, στον πιο εμπορικό δρόμο της Πάτρας, στον μονόδρομο της Ρήγα Φεραίου, θα γίνουν το άλλο Σάββατο, 16 Απριλίου. Θέλω να κάνουμε μια μεγάλη γιορτή και έχω πετύχει να συμμετέχουν όσοι κάνουν παραδοσιακά προϊόντα της πόλης. Θα είναι ένα μεγάλο πανηγύρι”.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στο Νewsit του σχεδιαστή Νίκου Αποστολόπουλου:

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του NewsIt από το νέο μαγαζί του Ν. Αποστολόπουλου στην Πάτρα:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε