Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Οδηγός αγοράς: Το Newsit σας προτείνει τα καλύτερα Mp3 Players της αγοράς

Τα Χριστούγεννα έρχονται και το Νewsit.gr έψαξε και σας προτείνει μερικά από τα καλύτερα Mp3 Players για να κάνετε δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

iPod Nano

Με σχεδόν το μισό μέγεθος από το προηγούμενο iPod Nano και με χωρητικότητα 8GB, το νέο iPod nano 6ης γενιάς ήρθε για να εντυπωσιάσει.
Διαθέτει τεχνολογία Πολλαπλής Αφής (Multi-Touch), όπως το iPhone, το iPad, και το iPod touch για να μπορεί ο χρήστης να βρίσκει εύκολα και γρήγορα τα τραγούδια αλλά και τις φωτογραφίες που έχει αποθηκευμένες μέσα από την 1,5-ιντσών έγχρωμη οθόνη, ανάλυσης 240×240 pixel.
Η κατασκευή του είναι από αλουμίνιο για να αντέχει ενώ με το ειδικό κλιπ που διαθέτει ο χρήστης μπορεί να το προσαρμόσει εύκολα πάνω στα ρούχα του μιας και το βάρος του είναι μόλις 21,1 γραμμάρια.
Τέλος με μία απλή φόρτιση μπορεί να παίζει μουσική για μέχρι και 24 ώρες συνεχόμενης μουσικής.
Η τιμή που μπορείτε να το βρείτε είναι κοντά στα 185€.

Samsung YP-P2AB

Το Samsung P2 διαθέτει μια wide οθόνη 3 ιντσών, η οποία έχει ανάλυση 480 x 272 pixels και σίγουρα πρόκειται να βολέψει τον χρήστη που εκτός από μουσική, θέλει να βλέπει τα βίντεο του στον δρόμο.
Διαθέτει μνήμη 4GB για να χωρέσουν όλες οι αγαπημένες σας ταινίες, μουσικές και φωτογραφίες ενώ με την τεχνολογία τεχνολογία Bluetooth που διαθέτει μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική ασύρματα με περιφερειακές συσκευές, όπως Bluetooth ακουστικά.
Τέλος η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του προσφέρει αυτονομία 30 ωρών, για να ακούτε όλη μέρα μουσική.
Η τιμή που μπορείτε να το βρείτε είναι κοντά στα 80€

Sony S-Series NWZ-S755B

Το πολύ λεπτό NWZ-S755B της Sony, διαθέτει μνήμη 16GB, για να αποθηκεύσει ο χρήστης πάρα πολλά μουσικά κομμάτια αλλά και βίντεο.
Διαθέτει οθόνη 2,0″ TruBlack που πρόκειται για την ίδια που χρησιμοποιείται στις φωτογραφικές μηχανές & βιντεοκάμερες της Sony και με τεχνολογία LED προσφέρει αποδίδει εξαιρετικά ευκρινή και φωτεινά βίντεο ενώ με την τεχνολογία Clear Audio της Sony και το σύστημα εξουδετέρωσης θορύβου ο ήχος πρόκειται να είναι μαγικός.
Η αυτονομία του αγγίζει τις 50 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή έως 10 ώρες βίντεο κορυφαίας ποιότητας.
Η τιμή που μπορείτε να το βρείτε είναι κοντά στα 159€.

iRiver Spinn Player Silver

Το iRiver Spinn διαθέτει μνήμη 8GB και μπορεί να αναπαράγει τους δημοφιλέστερους τύπους αρχείων video, μουσικής ή εικόνας.
Διαθέτει κυλινδρικό περιστροφικό χειριστήριο (SPINN Wheel) με τη βοήθεια του οποίου πραγματοποιούνται οι διάφορες λειτουργίες του αλλά και η πλοήγηση στα μενού του.
Η οθόνη αφής του είναι 3,3 ιντσών κι έχει ανάλυση 480×272 pixels και με την τεχνολογία  active matrix LOED που χρησιμοποιεί, μπορεί να απεικονίζει περισσότερα χρώματα και καλύτερο μαύρο από τις απλές οθόνες LCD.
Επίσης, η μεταφορά καθώς και η αποθήκευση των αρχείων γίνεται μέσω θύρας USB 2.0 αλλά και μέσω τεχνολογίας Bluetooth για εύκολη σύνδεση με άλλες συμβατές συσκευές όπου κι αν βρίσκεστε.
Τέλος το βάρος του είναι μόλις 70gr τo iriver SPINN ενώ η αυτονομία του αγγίζει τις 25 ώρες συνεχόμενης μουσικής.
Η τιμή που μπορείτε να το βρείτε είναι κοντά στα 159€

SanDisk Sansa Fuze

Το νέο Sansa Fuze από τη SanDisk είναι το ιδανικό music player για να απολαύσει κάποιος τη μουσική και τα βίντεό του όπου και αν βρίσκεται.
Η χωρητικότητα των 8GB επιτρέπει στο χρήστη να έχει μαζί του κάθε στιγμή τα αγαπημένα του αρχεία ήχου και εικόνας.
Η οθόνη του αν και μικρή 1,9 ίντσες, επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθήσει βίντεο σχετικά άνετα.
Τέλος η αυτονομία του αγγίζει τις 24 ώρες συνεχούς λειτουργίας ενώ η μνήμη του μπορεί να επεκταθεί μέσω καρτών microSD/SDHC για μεγαλύτερη ευκολία.
Η τιμή που μπορείτε να το βρείτε είναι κοντά στα 50€

Τέλος οι τιμές που αναγράφονται παραπάνω είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από κατάστημα σε κατάστημα καθώς και από τις τιμές που μπορεί να το βρείτε στο διαδίκτυο.

Αν ψάχνετε για τα μαγαζιά που έχουν καλύτερες  τιμές μπορείτε να βρείτε μέσα από τα site που συγκρίνουν τις τιμές των προϊόντων όπως το surprise, skroutz, pricetag ή το tzampaman.

Stay tuned στο Newsit.gr γιατί σύντομα έρχονται οδηγοί αγοράς και για πολλά ακόμα προϊόντα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε