Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Οδηγούν τη χώρα σε αφοπλισμό – Η ανατριχιαστική πρόταση των Ευρωπαίων

Οδηγούν τη χώρα σε αφοπλισμό – Η ανατριχιαστική πρόταση των Ευρωπαίων

Τα όσα γράφουν οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών περί “κατάργησης της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας” στην Ελλάδα για να “μειωθούν περαιτέρω οι αμυντικές δαπάνες”, είναι ανατριχιαστικά.

Κι αυτό γιατί επιβεβαιώνουν τους πλέον καχύποπτους που από την αρχή της κρίσης το 2009 έλεγαν ότι μεταξύ άλλων οι δανειστές θα μας οδηγήσουν και σε αφοπλισμό!

Τα όσα αναφέρονται στην έκθεση της Κομισιόν για την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας δεν μπορούν δυστυχώς να οδηγήσουν σε άλλο συμπέρασμα, γιατί η πρόταση ανοησία των γραφειοκρατών δεν προτείνει κάτι που θα αντικαταστήσει την κατάργηση της θητείας. Απλά καταργούν τον στρατό!

Αυτά τα σχεδόν τρία χρόνια που βρισκόμαστε υπό την επίβλεψη Ευρωπαίων και ΔΝΤ οι ανοησίες που έχουμε ακούσει είναι πάρα πολλές. Μόνο που αρκετές απ΄ αυτές τις είδαμε και τις βλέπουμε να υλοποιούνται καταστρέφοντας ανθρώπινες αλλά και μια ολόκληρη χώρα. Το πιο απλό που συζητιέται αυτές τις ημέρες; Η κατάργηση του αφορολόγητου των παιδιών σε μια χώρα που απειλείται από την υπογεννητικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε