Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι “αγανακτισμένοι κάτοικοι” ξαναχτύπησαν! Επιτέθηκαν σε μουσουλμάνους έξω απο χώρο προσευχής

Ζήτημα χρόνου είναι πλεον να θρηνήσουμε νεκρό. Δυο νεαροί από το Μπαγκλαντές έπεσαν θύματα των επονομαζόμενων “αγανακτισμένων” κατοίκων.

Ολα έγιναν χθες το βράδυ, σε χώρο προσευχής μουσουλμάνων στη συμβολή των οδών Αριστομένους και Αγορακρίτου. Μετά το τέλος της προσευχής, και ενώ έβγαιναν από το “τζαμί Αλ Μαλίκ” -όπως το ονομάζουν οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι-, τους επιτέθηκε ομάδα ατόμων και τους τραυμάτισε.

Στο σημείο έφθασε περιπολικό της αστυνομίας, που οδήγησε τους δύο μετανάστες, μαζί με τον Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρο της Ενωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα.

Ααπό εκεί μεταφέρθηκαν οι δύο μετανάστες σε νοσοκομείο και ο Ναΐμ Ελγαντούρ, συνοδευόμενος από περιπολικό στο σπίτι του.

Κι αυτό γιατί έξω από το αστυνομικό τμήμα είχε συγκεντρωθεί ένα πλήθος ατόμων, που εξύβριζε τους μετανάστες.

Οι μετανάστες υποστηρίζουν οτι η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη, καθώς ο κύριος όγκος της αστυνομίας εκείνη την ώρα ήταν απασχολημένος στα Εξάρχεια.

Σήμερα το βράδυ ο κ. Ελγαντούρ θα συναντηθεί με τον Αττικάρχη, καθώς και με εκπροσώπους μεταναστευτικών κοινοτήτων για να συζητηθεί διεξοδικά η κατάσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο τραυματίες όπως δήλωσαν, δεν επιθυμούν να κάνουν μηνύσεις. Επίσης, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, σχεδόν κάθε βράδυ συγκεντρώνονται άτομα που προκαλούν τους μουσουλμάνους οι οποίοι πηγαίνουν στο “τζαμί Αλ Μαλίκ” για προσευχή. Για το λόγο αυτό, οι αστυνομικές δυνάμεις είναι μόνιμα σε επιφυλακή στην περιοχή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε