Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι Αγανακτισμένοι παραμένουν στο Σύνταγμα

ΦΩΤΟ NEWSIT Σε εξέλιξη η γενική συνέλευση των Αγανακτισμένων

Μετά τη λαοθάλασσα που συγκεντρώθηκε την Κυριακή, χθες βράδυ η συμμετοχή ήταν πιο μικρή αλλά οι Αγανακτισμένοι παραμένουν πιστοί στο ραντέβου τους για 13η συνεχόμενη ημέρα.

Μία μέρα μετά το δεύτερο πανευρωπαϊκό κάλεσμα για ξεσηκωμό και την ογκωδέστατη συγκέντρωση, το κίνημα των “Αγανακτισμένων” γέμισε και πάλι την πλατεία Συντάγματος στο καθιερωμένο ραντεβού ενάντια στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Για ακόμη μια μέρα ένα ετερόκλητο πλήθος όλων των ηλικιών, από μαθητές, φοιτητές, άνεργους, εργαζόμενους, συνταξιούχους και οικογένειες με μικρά παιδιά, πιστό στο καθημερινό του ραντεβού, έδωσε το «παρών» για να εκφράσει την διαμαρτυρία του ενάντια στα μέτρα λιτότητας,

ΦΩΤΟ ΝΕWSIT

Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν εκείνα ενάντια στους πολιτικούς και τα μέτρα λιτότητας, ενώ τα πανό και τα πλακάτ εστιάζονταν κατά του μνημονίου και της κυβερνητικής πολιτικής.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Η καθιερωμένη “Λαϊκή Συνέλευση”, γύρω από το σιντριβάνι στην πλατεία συνεχίστηκε και σήμερα και πραγματοποιήθηκε η “Ημέρα διαβούλευσης και ενημέρωσης για το χρέος”.

Φυσικά και σήμερα το απόγευμα οι Αγανακτισμένοι θα συγκεντρωθούν για 14η μέρα.

Διαβάστε επίσης:

Φωνή λαού! Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε