Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ γύρισαν την πλάτη στους συνδικαλιστές

Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ γύρισαν την πλάτη στους συνδικαλιστές

Δε τους βγαίνει η απεργία των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ και κάνουν καταλήψεις μπας και τους προσέξει κανείς.

Σε αγωνιστική γυμναστική επιδόθηκαν το πρωί οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ οι ποίοι κατέλαβαν το κεντρικό κτίριο της εταιρείας στη Χαλκοκονδύλη. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση)

Οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που προκήρυξε η ΓΕΝΟΠ μπορεί να έθεσαν εκτός λειτουργίας 5 μονάδες σε όλη την Ελλάδα ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να προκαλέσουν μπλακ αουτ στη χώρα παρα μόνο μικρής έκτασης διακοπές ρευματος κυρίως στη νησιωτική χώρα. Τώρα ποιος και γιατί “τιμωρεί” τους νησιώτες και παίζει με τις οικοσκευες τους είναι ζήτημα που πρέπει να απαντηθει απο τους συνδικαλιστές.

Η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία ειναι απογοητευτική, πολύ κάτω απο τις προσδοκίες του κυρίου Φωτόπουλου και των υπολοίπων συνδικαλιστών. Οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν να χάσουν άλλα μεροκάματα καθώς διανύουμε μια χρονιά με μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων οι οποίες έχουν άμεσες επιπτώσεις στο εκκαθαριστικό των υπαλλήλων.

Υπό αυτό το πρίσμα εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ανασταλλούν οι κινητοποιησεις ωστόσο οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ αναζητουν τρόπο να λήξουν τις απεργίες κάνοντας ηρωϊκή έξοδο.

Κάνουν λοιπον καταλήψεις για να δείξουν πόσο μάχιμοι είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου και για να γράψουν για να προκαλέσουν ντόρο στα μέσα ενημέρωσης.

Η εποχή που ο εκάστοτε πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ απειλούσε να κατεβάσει τους διακόπτες της ΔΕΗ και να βυθίσει στο σκοτάδι τη χώρα έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Στο μόνο που βυθιζονται οι συνδικαλιστές ειναι η μοναξιά τους καθώς οι εργαζόμενοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη αρνουμενοι να παίξουν τα παιχνίδια τους τα οποια γίνονται τις περισσότερες φορές για προσωπικά συμφέροντα και όχι για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει και… έληξε η (συμβολική) κατάληψη της ΓΕΝΟΠ στα κεντρικά της ΔΕΗ
 
Διακοπές ρεύματος σε Κρήτη και Ρόδο λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ

ΔΕΗ:Δεν υπάρχει κίνδυνος μπλακ αουτ από την απεργία της ΓΕΝΟΠ

Πέντε μονάδες εκτός λειτουργίας λόγω απεργίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

48ωρες επαναλαμβανομένες απεργίες ξεκινά η ΔΕΗ

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε