Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι πολυθεϊστές καθυστερούν κι άλλο τα έργα αναβάθμισης του ΗΣΑΠ

EUROKINISSI
Τελειωμό δεν έχει η ταλαιπωρία των επιβατών του ΗΣΑΠ. Από την μία η ολιγωρία των υπευθύνων, από την άλλη τα αρχαία τώρα ήρθαν και οι πολυθεϊστές!
Νέες καθυστερήσεις στα έργα αναβάθμισης του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου αναμένεται να φέρει η δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΗΣΑΠ και πολυθεϊστών.
 
Μετά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τους πολυθεϊστές, που οδήγησε σε πάγωμα των έργων, η εταιρεία αντεπιτίθεται και αυτή διά της δικαστικής οδού, σύμφωνα με την «Καθημερινή».
 
Την περασμένη Παρασκευή το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας εξέδωσε διαταγή για προσωρινή παύση των εργασιών κατάχωσης του Βωμού των 12 Θεών μέχρι την εκδίκαση της κύριας αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων.
 
Εντός της ημέρας ο ΗΣΑΠ θα προσφύγει στα δικαστήρια, ζητώντας την ανάκληση της παραπάνω απόφασης, ώστε να συνεχιστούν τα έργα, τα οποία έχουν ήδη τεθεί εκτός χρονοδιαγράμματος.
 
Την ίδια στιγμή, η εταιρεία ζητά την επίσπευση της δικασίμου για την κύρια αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία έχει οριστεί για τις 2 Αυγούστου.
 
Σε αντίθετη περίπτωση, τα έργα στο τμήμα του ηλεκτρικού στο Θησείο θα παγώσουν μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης.
 
Ωστόσο, ακόμη και αν δικαιωθεί η εταιρεία, οι πολυθεϊστές έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν εκ νέου στα δικαστήρια για παύση των εργασιών.
 
Και φυσικά κανείς δεν λογαριάζει πλέον τους πολίτες που καθημερινά αναγκάζονται να ταλαιπωρούνται στις μετακινήσεις τους. Αθάνατο ελληνικό κράτος!
 
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε