Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι πρωταθλητές του βολέματος – 317 περιπτώσεις “κηπουρών” τα τελευταία 3,5 χρόνια!

Μπορεί να υπάρχει πάγωμα προσλήψεων στον δημόσιο τομέα, αλλά πάντα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι αισθάνονται πιο τυχεροί.

Είναι στον αριθμό 317 και τα τελευταία 3,5 χρόνια βρήκαν μια θεσούλα στο δημόσιο όχι γιατί είχαν μπάρμπα στην κορώνη, αλλά γιατί είχαν στα χέρια τους ένα “διαβατήριο” το οποίο όπως φαίνεται ανοίγει πόρτες – αξίζεις δεν αξίζεις – και λέγεται αθλητισμός. Οποιος αθλητισμός γι αν είναι αυτός!

Οπως αποκαλύπτει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, πρόκειτα για μπαράζ διορισμών αθλητών και αθλητριών σε φορείς του δημοσίου με την ταμπέλα: “Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός αθλητισμός”. Προσοχή! Σε όλους αυτούς δεν περιλαμβάνονται οι Ολυμπιονίκες!

Το 2007 κατέλαβαν θέσεις δημοσίου, 87 αθλητές με “διακρίσεις”, το 2008 ήταν 77, το 2009 107 και το 2010 την χρονιά ΔΝΤ έχουμε ήδη 46 διορισμούς!!!!

Οι περισσότερες τοποθετήσεις έγιναν σε δήμους και μόνο κατά το διάστημα 5-9 Αυγούστου 2010 δημοσιεύτηκαν 15 διορισμοί!

Ο νόμος λέει οτι μπορεί κανείς να μπει στο Δημόσιο όποιος μέχρι και τον Οκτώβριο του 2008 που άλλαξε ο νόμος, κατέκτησε την 1η έως την 8η θέση σε θερινούς ή χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες, ή από την 1η έως την 6η θέση σε Παγκόσμια πρωταθλήματα ανδρών, γυναικών, εφήβων ή νεανίδων.

Στο δημόσιο οδηγεί και η κατάκτηση της 1ης έως 6ης θέσης σε αντίστοιχα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Παραδείγματα:

1) Τοποθέτηση της κυρίας Ελισάβετ Χατζηαθανασίου σε κενή οργανική θέση του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων του Δ. Αμπελοκήπων Ν. Θεσσαλονίκης, γιατί κατέκτησε την 5η θέση στους Παγκόσμιους Σχολικούς Αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής το 1998.

2) Η Κα Κατερίνα Φράγκου διορίστηκε σε κενή οργανική θέση ΠΕΙ Διοικητικού του Δήμου Αθηναίων γιατί το 1991 ήρθε δεύτερη στους Παγκόσμιους Σχολικούς Αγώνες μπάσκετ.

Κάποιοι άλλοι διορίστηκαν στο δημόσιο γιατί πήραν την 8η θέση στους Παγκόσμιους Σχολικούς Αγώνες Χειροσφαίρισης, ή γιατί είχαν έρθει δεύτεροι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων στο άθλημα της σκοποβολής!!!!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε