Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Οι πρωταθλητές βενζινοπώλες και ο Βλάντε Ντίβατς

Μην πάει το μυαλό σας, λόγω του μεγάλου Βλάντε Ντίβατς στο μπάσκετ, όχι, οι βενζινοπώλες έπαιξαν στο πρωτάθλημα της ποιοτικής εξυπηρέτησης

Είναι ο διαγωνισμός EKO Network Championship για την αξιολόγηση της επίδοσης των πρατηρίων ΕΚΟ και των αντίστοιχων στελεχών πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία και Σερβία.

Οι συμμετέχοντες (διαχειριστές, πρατηριούχοι, στελέχη πωλήσεων) αξιολογούνται με βάση συγκεκριμένα, ποσοτικοποιημένα κριτήρια που στόχο έχουν τη διασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας των πρατηρίων, την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών και την επίτευξη των ετήσιων επιχειρησιακών στόχων.

Οι νικητές και τα αντίστοιχα στελέχη πωλήσεων για το 2011, βραβεύθηκαν σε μια ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου στο Μαρούσι.

Στη φετινή εκδήλωση συμμετείχε και ο Vlade Divac, πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σερβίας και για πολλά χρόνια παίκτης της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ της Πρώην Γιουγκοσλαβίας, Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ της Σερβίας, της Παρτιζάν Βελιγραδίου καθώς και των Los Angeles Lakers και Sacramento Kings (ομάδες του NBA) ο οποίος και προλόγισε την τελετή απονομής περιγράφοντας τα βασικά χαρακτηριστικά ενός πρωταθλητή. Ο κ. Divac απένειμε τα βραβεία στους νικητές από την ΕΚΟ Σερβίας.

Τα βραβεία στους υπόλοιπους νικητές παρέδωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Ι. Κωστόπουλος, o CFO της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Α. Σιάμισιης, ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΚΟ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ κ. Ψυχογυιός και ο Γενικός Διευθυντής της Διεθνούς Εμπορίας κ. Π. Καραλής.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν στελέχη των εταιρειών ΕΛΠΕ, ΕΚΟ, και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ καθώς και των αντίστοιχων θυγατρικών εταιρειών του εξωτερικού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε