Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Οι υπουργοί πάνε για “αποσυμπίεση” στην παραλία

Μετά την πίεση της τρόικας, οι υπουργοί ακολουθώντας και την προτροπή του πρωθυπουργού για ολιγοήμερες διακοπές, φοράνε το μαγιώ και πάνε για αποσυμπίεση..

Το είπε ο κ. Παπανδρέου – ακολουθώντας τη ρήση του πατέρα του για την ιερότητα των “μπάνιων του λαού” – ότι και οι εκπρόσωποί του μπορούν να κάνουν διακοπές ακόμη και φέτος χωρίς τύψεις. Άλλωστε τους περιμένει δύσκολο φθινόπωρο.

Ακόμη και ο Γ. Παπακωνσταντίνου που υπέστη τα μαρτύρια των “μαραθώνιων” συνεδριάσεων με την τρόικα που δεν έλεγε να φύγει, αποχαίρέτισε τους συνεργάτες του και έφυγε για ολιγοήμερες διακοπές, ώστε να έχει δυνάμεις για το νέο ραντεβού με τους δανειστές προς εξασφάλιση της επόμενης δόσης.

Στην Αθήνα ωστόσο – σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το “Πρώτο Θέμα” θα περάσει το καλοκαίρι του ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Καπελέρης, αφού φέτος όλα τα μέλη της υπηρεσίας έχουν πιάσει παραλίες και νησιά κυνηγώντας τη φοροδιαφυγή. Μεγάλη γαρ η υστέρηση εσόδων..

Ολιγοήμερη άδεια και για την υπ. Οικονομίας. Η κ. Κατσέλη επανέρχεται σε δέκα ημέρες για να αντιμετωπίσει το “τέρας” της ύφεσης και να προωθήσει την ανάπτυξη.

Βαλίτσες ετοιμάζει και η υπ. Περιβάλλοντος Τ. Μπιρμπίλη, ενώ το μαγιώ του φορά και ο υπ. Εργασίας Αν. Λοβέρδος μετά από ένα χειμώνα δύσκολο και με μπροστά του έναν ακόμη δυσκολότερο.

Όσο για τον πρωθυπουργό, πακετάρει το κανό και φεύγει το καλοκαίρι για Πάρο όπου θα βρίσκεται και ο υπ. Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης. Κουπί και “Καλλικράτης” θα είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα..

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε