Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολιγοήμερο “πάγωμα” της εφεδρείας;

Την πρόταση να πάει λίγες ημέρες ή και εβδομάδες πίσω το θέμα της εφεδρείας πρότεινε ο υπουργός Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων Μάκης Βορίδης στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο κ. Βορίδης έκανε την πρόταση αυτή για να δοθεί χρόνος όπως είπε στους εμπλεκόμενους υπουργούς να καλύψουν τα κενά που θα προκύψουν και θα κάνουν άνω – κάτω την καθημερινότητα των πολιτών.

Όπως είπε, εκτός από τα κενά που θα προκύψουν – για παράδειγμα – στις συγκοινωνίες, θα υπάρξει και μείωση των εσόδων αφού θα μειωθούν και οι εισφορές.

Την πρόταση του κ. Βορίδη φάνηκε να ασπάστηκαν και αρκετοί από τους συναδέλφους του όπως οι κύριοι Κουτρουμάνης και Ρέππας.

Να είμαστε ειλικρινείς και όχι καταστροφολόγοι

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Ο κ. Παπαδήμος είπε επίσης ότι υπάρχει θέμα ρευστότητας σε Ελλάδα και Ευρώπη και είπε για ακόμα μια φορά ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και όχι καταστροφολόγοι.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Δήμας αναφέρθηκε στην θετική εικόνα και εντύπωση που έχει δημιουργήσει ο σχηματισμός νέας κυβέρνησης.

Ο Δημήτρης Ρέππας είπε ότι ο αριθμός των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων είναι μεγαλύτερος από αυτός που προέβλεπαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατατέθηκε στη Βουλή ο προϋπολογισμός, ψηφίζεται στις 7/12 – Προβλέπει 2,57 δισ. ευρώ περισσότερους φόρους και νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε