Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολο το παρασκήνιο της γιουχας του Παπανδρέου στο Βερολίνο – VIDEO

Ολο το παρασκήνιο της γιουχας του Παπανδρέου στο Βερολίνο – VIDEO

“Οσοι μας έφτασαν εδώ να ξέρουν ότι παντού υπάρχει ένας Έλληνας” λένε στο Νewsit οι ομογενείς του Βερολίνου.

Το video με τους έλληνες που αποδοκίμασαν τον Γιώργο Παπανδρέου στο Βερολίνο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου κάνει το γύρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το παρασκήνιο για το πως έγιναν τα γεγονότα ειναι πλούσιο όπως αποκαλύπτει στο Newsit o Νίκος Αθανασιάδης, ιδρυτικό στέλεχος της ελληνικής κοινότητας στο Βερολίνο και μέλος του προεδρείου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων της Γερμανίας.

“Ηταν μια τελείως αυθόρμητη εκδήλωση οργής ορισμένων ελλήνων που ήταν σε ενα τζαζ κλαμπ στο Βερολίνο. Ο κύριος Παπανδρέου πέρασε απο έξω και τον είδαν απο τη τζαμαρία. Ο πρώην πρωθυπουργός με την παρέα του πήγε σε ένα διπλανό ταϋλανδέζικο εστιατόριο και λίγη ώρα μετά οι έλληνες πήγαν στο εστιατόριο και τον αποδοκίμασαν” αφηγείται ο κύριος Αθανασιάδης.

ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙ

“Πρέπει να καταλάβουν οι κυριοι αυτοι που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση οτι παντού υπάρχει ένας Έλληνας, κάπου θα βρεθεί ένας Έλληνας να τους τα πει. Αυτά που μας έχουν κάνει δεν περιγράφονται. Δε μπορει κανείς να τα πει με λογια. Αυτά που έχουμε κατακτήσει σε 50 χρόνια μετανάστευσης ήρθαν και τα έσβησαν αυτοί σε ενάμισυ χρόνο. Μας έχουν κάνει ρεζίλι σε όλη τη γερμανικη κοινωνία. Εμείς προσπαθουμε μέσα από τις κοινότητες και τους συλλόγους να δικαιολογησουμε τι γίνεται στην Ελλάδα στους Γερμανούς, είμαστε υπόλογοι δηλαδή. Δε μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι πλέον. Είμαστε πάλι με σκυμμένο κεφάλι όπως ήρθαν οι παππούδες μας και οι γονείς μας τη δεκαετία του 1950. Μας κοροϊδεύουν οι γερμανοί στους τόπους δουλειάς και στο δρόμο. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης οργιάζουν τα τελευταία δύο χρόνια με το θέμα της Ελλάδας”.

ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

‘Μας έχουν κάνει να ντρεπόμαστε να λέμε πως είμαστε Ελληνες, φτάσανε πολλοί πατριώτες να ντρεπονται. Δεν περιγράφονται με λόγια αυτα που γίνανε τα δύο τελευταία χρόνια. Προσπαθουμε να κρατήσουμε τον ελληνισμό όρθιο με νύχια και με δόντια. Δε ζητάμε βοήθεια, ποιος να μας βοηθήσει, απλώς ζητάμε  να μη χειροτερέψουν τα πράγματα” είπε τέλος ο κύριος Νίκος Αθανασιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έλληνες φοιτητές έκραξαν και πέταξαν έξω από εστιατόριο στο Βερολίνο τον Γιώργο Παπανδρέου – Συγκλονιστικό βίντεο

“Κλέφτες, προδότες, πολιτικοί” – Πολύτεκνοι αποδοκίμασαν βουλευτή – Video

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε