Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Όλοι εναντίον όλων στη ΝΔ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την τελευταία περίοδο της κυβέρνησης Καραμανλή, με…

τη “θύελλα” περί “καθαρών” ψηφοδελτίων, θυμίζει στα παλαιότερα στελέχη της ΝΔ η κατάσταση στο κόμμα.

Την εσωστρέφεια που άνοιξε ο Α.Σαμαράς με την αναφορά του περί αυτοκάθαρσης, ενίσχυσε η επιστολή Αλογοσκούφη προς τον νυν και τον πρώην αρχηγό της ΝΔ, με την οποία ζητά να υποστηριχθεί οικονομική πολιτική του.

“Παρελήφθη η επιστολή. Δεν έχουμε κανένα σχόλιο”, ήταν η αντίδραση της Ρηγίλλης.

Αμηχανία ως εκνευρισμό όμως προκάλεσε η κίνηση Βουλγαράκη να εμφανιστεί στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Συνεδρίου και να δηλώσει ότι επιθυμεί να μιλήσει στα προσυνέδρια της ΝΔ και στο συνέδριο. Μάλιστα υπήρξε ενόχληση για την πρόθεση του κ. Βουλγαράκη να μιλήσει στα προσυνέδρια και υπήρξαν «σαμαρικοί» βουλευτές που υποστήριζαν ότι δεν θα παραστεί στη Θεσσαλονίκη.

 

Η κίνηση αυτή φούντωσε τις φήμες για πιθανές διαγραφές. Μάλιστα χθες το βράδυ διακινούνταν στα δημοσιογραφικά γραφεία τα ονόματα των κυρίων Βουλγαράκη και Παυλίδη, ο οποίος είχε αφήσει αιχμές κατά Σαμαρά.

 

Σε πονοκέφαλο γιά τη Ρηγίλλης εξελίσσεται και η “εμφύλια” διαμάχη στον Πειραιά. Ο Π.Μαντούβαλος απάντησε δημόσια και ειρωνικά στον “σαμαρικό” γραμματέα Αυτοδιοίκησης κ. Β. Μιχαλολιάκο ο οποίος είχε πει προχθές ότι ο πρώην βουλευτής έχει διακόψει εδώ και χρόνια τις σχέσεις του με το κόμμα. “Συμπαρίσταμαι στον κ. Μιχαλολιάκο για τη δικαστική του περιπέτεια για την οποία υπάρχει καταδικαστική εις βάρος του απόφαση. Εύχομαι να έχει αίσιο τέλος”. Επιπλέον δήλωσε αποφασισμένος να διεκδικήσει τον Δήμο Πειραιά λέγοντας: “Θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Θα χαρώ να διαγωνιστώ με τον Μιχαλολιάκο” .

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε