Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολοκληρώθηκε η πορεία των εργαζομένων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Μετά την άκαρπη συνάντηση με τον Υφυπ. Εσωτερικών Γ. Ντόλιο οι εργαζόμενοι έφτασαν έξω από την Βουλή. Κανονικά η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας.

Κυκλοφοριακό χάος επικράτησε για αρκετές ώρες στο κέντρο της Αθήνας καθώς η Αστυνομία είχε αποκλείσει όλους τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και τη Βουλή. Εκεί έφτασε η πορεία των εργαζομένων στους δημοτικού Βρεφονηπιακούς σταθμούς.

ΩΡΑ 13:45 Ολοκληρώθηκε η πορεία. Άνοιξαν οι δρόμοι.

Στις 11:35 Η πορεία ξεκίνησε από τα γραφεία της ΠΟΕ – ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη.

 
Οι εργαζόμενοι στους βρεφονηπιακούς σταθμούς ζητουν την απόσυρση της προωθούμενης νομοθετικής ρύθμισης για το 40ωρο στο Δημόσιο.
 
Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της χώρας υπολειτουργούν από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής μέχρι και την Τετάρτη, καθώς το μόνιμο προσωπικό τους έχει προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στην αύξηση του ωραρίου εργασία στο Δημόσιο.
 
Αύριο, Τετάρτη, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί, καθώς όλοι οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ θα συμμετάσχουν στην 24ωρη πανεργατική απεργία που έχουν προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ.
 
Στις 10:30 το πρωί, οι υπάλληλοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (πλατεία Καραϊσκάκη) και από εκεί θα κάνουν πορεία προς το Πεδίον του Άρεως όπου έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πανεργατικό συλλαλητήριο.
 
 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε