Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ: «Για τα παιδιά είμαστε όλοι μια ομάδα»

Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ: «Για τα παιδιά είμαστε όλοι μια ομάδα»

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο κόσμος συμμετέχει μέσα από μια διαδραστική ηλεκτρονική εφαρμογή και ο ΟΠΑΠ προσφέρει, ανακαινίζοντας τα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».

O ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, προσκαλεί όλους να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, μέσω της ανανεωμένης εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», και να συμβάλουν στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», την οποία υλοποιεί η εταιρεία από το 2014, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς της.

Συγκεκριμένα, μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», την οποία μπορούν όλοι να κατεβάσουν στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet, συμμετέχουν σε επτά δοκιμασίες, που «ξεκλειδώνουν» σταδιακά μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου. Όσο περισσότερο παίζει κανείς, τόσο ο ΟΠΑΠ αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων, το οποίο αποτελεί ένα μόνο μέρος της συνολικής επένδυσής του στο έργο.

Καθένας παίζοντας συγκεντρώνει ένα εικονικό ποσό, το οποίο αυξάνεται απαντώντας σωστά στις ερωτήσεις του Quiz, βρίσκοντας τις διαφορές στο παιχνίδι Spot, ξεπερνώντας τα εμπόδια στο Jump, αποφεύγοντας εμπόδια και μαζεύοντας καρδιές στο Fast Run, γυρίζοντας το Spinner στο ομώνυμο παιχνίδι, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Photo Challenge, τρέχοντας ή περπατώντας τις αποστάσεις που ζητούνται στο Run. Επιπλέον, εφέτος όλοι κερδίζουν Daily Bonus, απλώς ανοίγοντας καθημερινά την εφαρμογή. Καθένας μπορεί να συμμετέχει σε ομάδα ή να δημιουργήσει τη δική του, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την προσφορά του ΟΠΑΠ.

Πέρυσι από το σύνολο των δράσεων συγκεντρώθηκαν 3.286.177 ευρώ εικονικής προσφοράς, τα οποία ο ΟΠΑΠ μετέτρεψε αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση.

Ο ΟΠΑΠ και εφέτος προσκαλεί όλους να αγκαλιάσουν την ενέργεια αυτή και να λάβουν μέρος στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» κατεβάζοντας την εφαρμογή, που είναι διαθέσιμη στο Play Store και στο App Store. Γιατί για τα παιδιά είμαστε όλοι μία ομάδα!

Δείτε πώς μπορείτε να παίξετε και να προσφέρετε δωρεάν

https://www.youtube.com/watch?v=7SQImzrHDvc

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις