Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

“Οnline αγορά ασφαλιστηρίου οχήματος: Μία πρωτοποριακή υπηρεσία από την Anytime Online”

H Anytime Online από την Interamerican, η μοναδική εταιρεία που προσφέρει direct ασφάλιση στην Ελλάδα, πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά, λανσάροντας μια νέα υπηρεσία για τα ελληνικά δεδομένα: τώρα, η ασφάλιση αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας γίνεται εξ’ ολοκλήρου online!

Ο ασφαλισμένος, μέσα σε μόλις πέντε λεπτά παραλαμβάνει μέσω email το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του.

Συγκεκριμένα, κάθε νέος ασφαλισμένος μπορεί να μπει στο website της Anytime Online και να υπολογίσει μόνος του τα ασφάλιστρα του οχήματός του, συμπληρώνοντας μια σύντομη φόρμα. Στη συνέχεια, μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα ασφάλισης της προτίμησής του και να αγοράσει επιτόπου το συμβόλαιό του. Την ίδια στιγμή, ο ασφαλισμένος το παραλαμβάνει μέσω email και μπορεί να το εκτυπώσει. Για αυτό το λόγο, με κάθε νέα ασφάλιση, η Anytime Online κάνει δώρο έναν εκτυπωτή.

Η νέα εμπειρία Anytime προσφέρει ταχύτητα και ασφάλεια, μέσα σε τέσσερα απλά βήματα:

Βήμα 1: Είσοδος στο www.anytimeonline.gr, δήλωση των στοιχείων του οχήματος και υπολογισμός του ασφαλίστρου.

Βήμα 2: Επιλογή του προγράμματος ασφάλισης και καταχώριση των στοιχείων του ιδιοκτήτη.

Βήμα 3: Εισαγωγή στοιχείων πιστωτικής κάρτας και αγορά του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Βήμα 4: Παραλαβή του ασφαλιστηρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ασφαλισμένου και εκτύπωση.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή στον ασφαλιστικό κλάδο. Ήδη, η Anytime Online προσφέρει δύο πρωτοποριακά προγράμματα direct ασφάλισης με πλούσιες καλύψεις, που εξασφαλίζουν έως και 20% πιο οικονομικές τιμές στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου (από 156¤), ιδίως στις κατηγορίες αυτοκινήτων μέχρι 1.800 cc και Οδική Βοήθεια σε όλα τα προγράμματα.
Πρόγραμμα Economic: Ιδανική λύση για τους οδηγούς που επιθυμούν την απαραίτητη από το Νόμο ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους (αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας).

Πρόγραμμα Value: Σχεδιασμένο για τους οδηγούς που θέλουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους και προστασία από συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.τ.λ.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site www.anytimeonline.gr. Επισκεφτείτε το και διαπιστώστε πως η νέα εποχή στην ασφάλιση οχήματος είναι ήδη εδώ.

Επιπλέον, για απορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Anytime Online στο Facebook: http://www.facebook.com/anytime.online.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε