Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Οπαδοί του Σώρρα μηνύουν τον Προκόπη Παυλόπουλο για εσχάτη προδοσία!

Οπαδοί του Σώρρα μηνύουν τον Προκόπη Παυλόπουλο για εσχάτη προδοσία!

Δεκάδες είναι οι μηνύσεις που έχουν καταθέσει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, για… εσχάτη προδοσία!

Οι μαζικές μηνύσεις άρχισαν να φτάνουν σε εισαγγελικά χέρια, μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος, μετά την καταδίκη του από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας σε κάθειρξη οκτώ ετών, για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά την καταδίκη του, σε βίντεο – διάγγελμα που είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο youtube, προέτρεπε τους οπαδούς της “Ελλήνων Συνέλευσις” να κάνουν μηνύσεις…

Τι περιμένετε; Δικά σας είναι τα λεφτά! Ξεσηκωθείτε μην τους αφήνετε να σας δουλεύουν άλλο. Τι περιμένετε; Να λέει το κάθε κανάλι το κοντό του και το μακρύ του; Όποιος ξαναπεί σε κανάλι αυτά που θέλει και δεν τα αποδείξει λιώστε τον στη μήνυση. Φτάνει πια! Αφού τους αρέσει το δικαστικό τους σύστημα, πηγαίνετε με το δικαστικό του σύστημα και λιώστε τους στις μηνύσεις. Ενωθείτε!”, έλεγε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε