Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

ΩΡΑ 15:23 Ολοκληρώθηκε η μηχανοκίνητη πορεία – Για 3 ώρες έκαναν ανω κάτω το κέντρο της Αθήνας

Ταλαιπωρίας συνέχεια για το επιβατικό κοινό της Αθήνας και σήμερα καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς κάνουν νέες στάσεις εργασίας. Ταυτόχρονα όμως έσπειραν το κυκλοφοριακό χάος με την μηχανοκίνητη πορεία τους.
ΩΡΑ 15.00 Η πορεία ολοκληρώθηκε

ΩΡΑ 14.55 Εφτασαν έξω από το υπουργείο και φωνάζουν συνθηματα.

ΩΡΑ 14.45 Ξεκίνησαν για το υπουργείο Υγείας.

ΩΡΑ 14.33 Αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες μαζί με τους δικηγόρους είναι μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη.

Όπως ανακοίνωσαν οι συνδικαλιστές, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν 24ωρη απεργία τη μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, πιθανώς την επόμενη Τρίτη, 15 του μηνός, και πεντάωρη στάση εργασίας 11 με 16:00 την επομένη, προκειμένου να κάνουν γενική συνέλευση και να αποφασίσουν την περαιτέρω πορεία τους.

Ανάλογη στάση αναμένεται να ακολουθήσουν και οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα, αν και πρόεδρος των εργαζομένων στους ΗΣΑΠ κ. Νίκος Σιαπάτας δήλωσε ότι αποφάσεις θα ληφθούν αύριο, πιθανώς για όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς.

ΩΡΑ 13.30 Εξω από το υπουργείο Μεταφορών

Ωρα 13:05 Η πορεία σταμάτησε έξω από το τηλεοπτικό κανάλι Mega. Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς φωνάζουν και πάλι “Κλέφτες Κλέφτες”. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί στον δρόμο. Κλειστή η Μεσογείων.

Ωρα 12:50 Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς βρίσκονται έξω από το Μέγαρο Μουσικής. Μπλοκαρισμένοι οι γύρω δρόμοι και κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας.

Χάος στην Βασιλέως Κωνσταντίνου και στους γύρω δρόμους

ΩΡΑ 12:30 Η μηχανοκίνητη πορεία έφτασε έξω από την βουλή. Οι διαδηλωτές έκλεισαν όλες τις εισόδους της βουλής και φωνάζουν “Κλέφτες, κλέφτες”, ενώ παράλληλα κορνάρουν.  Ακόμη φωνάζουν “Αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα.”

ΩΡΑ 12.05 Συγκεντρώνονται ΦΩΤΟ NEWSIT

 Χειρόφρενο έχουν τραβήξει τα λεωφορεία από τις 11.00 έως τις 15.30. Στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 15.00 θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ και στο τραμ.
 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε