Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΩΡΑ 17:33 50 άτομα παραμένουν στην Ηπείρου – Δύσκολα θα γίνει η πορεία στην πλατεία Κοτζιά

Η πορεία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 αλλά η Αστυνομία τη “μπλόκαρε”. Ακινητοποιημένοι στην οδό Ηπείρου, έφυγαν οι περισσότεροι και έχουν μείνει 50 άτομα. Φωτογραφίες και βίντεο. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρά τις προειδοποιήσεις της αστυνομίας για προσαγωγές, κάτοικοι της περιοχής της Γ’ Σεπτεμβρίου και μέλη ακροδεξιών οργανώσεων ξεκίνησαν το συλλαλητήριο προς το δημαρχείο της Αθήνας.

Εκεί βρίσκονταν από νωρίς το μεσημέρι μέλη αριστερών οργανώσεων και μετανάστες, οι οποίοι όμως αποχώρησαν λίγο πριν τις 17:00.


Η Αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει σε 30 προληπτικές προσαγωγές μελών της Χρυσής Αυγής, που την ώρα που μπροστά από το δημαρχείο βρίσκονταν οι μετανάστες, συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Ικτίνου και Κλεισθένους, απειλώντας να πλησιάσουν. Ισχυρή αστυνομική δύναμη τους ανάγκασε να μην προχωρήσουν προς την πλατεία.
ΩΡΑ 14:17 Ακροδεξιοί συγκεντρωμένοι πίσω από το δημαρχειακό Μέγαρο, παρουσία ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ
Παράλληλα, κρατώντας σκληρή στάση για να αποφευχθούν τα φαινόμενα της προηγούμενης εβδομάδας, η Αστυνομία προειδοποίησε τους κατοίκους της περιοχής της Γ’ Σεπτεμβρίου που επρόκειτο να κάνουν πορεία στο δημαρχείο, να μην το κάνουν.

Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, όποιος ξεκινήσει από τη συμβολή Γ’ Σεπτεμβρίου και Ηπείρου (σημείο συνάντησης των κατοίκων) προς την οδό Αθηνάς, θα προσάγεται!
ΩΡΑ 14:27 Η Αστυνομία προχωρά σε προσαγωγές

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε