Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Οργή στο Facebook για την δολοφονία των τριών νέων ανθρώπων

Οργή στο Facebook για την δολοφονία των τριών νέων ανθρώπων
“Φτάσαμε στο σημείο να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες! Και τα χειρότερα δεν τα είδαμε ακόμη!”

 

Αυτά είναι τα λόγια ενός αγανακτισμένου πολίτη που έγινε μέλος στο γκρουπ του Facebook για την μνήμη των τριών, η καλύτερα τεσσάρων συνανθρώπων μας που πέθαναν χθες άδικα στα επεισόδια της Αθήνας.
 
Με τον τίτλο “ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΩΝ 3 ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ MARFIN ΣΤΙΣ 5/5/10” μέσα σε δύο μέρες 160.000 πολίτες έχουν γίνει μέλος σε αυτό το γκρουπ.

 
Η οργή τους και η αγανάκτηση από τα όσα έγιναν φαίνεται σε αυτά που γράφουν
 

“Μόνο αν καθαρίσει ο τόπος από τα λαμόγια θα αναπαυθούν οι ψυχές αυτών των ανθρώπων. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα γίνει γρήγορα…”
“Ντρέπομαι και λυπάμαι, λυπάμαι και ντρέπομαι. Η λύσεις??? ΠΡΟΣΕΥΧΗ -> ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ -> ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ. Ας ενωθούμε για να μείνουμε ζωντανοί. Όχι άλλοι τσακωμοί, όχι άλλη χαμένη ενέργεια σε λόγια του αέρα. ΑΓΑΠΗ, ΑΓΑΠΗ, ΑΓΑΠΗ…” γράφει η Σύλβια.
 
Η Ελένη γράφει: “Ντρέπομαι που μια διαμαρτυρία για περικοπή αποδοχών έγινε αιτία να χαθούν άνθρωποι με τόσο βίαιο και απάνθρωπο τρόπο. Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας και η πολιτεία και εμείς ως πολίτες αυτού του τόπου. Τόσα χρόνια όλοι βολευόμαστε με το μέσον και τη ρεμούλα τώρα φωνάζουμε, ας αναλογιστούμε αν βάλαμε και μεις το λιθαράκι μ…ας για την κατάντια της Πατρίδας μας και ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να τη σώσουμε και να δώσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον.”
 
“Μέσα σε 6 λεπτά χάθηκαν…μέσα σε 4 τοίχους…! Και αντί να τους βοηθήσουν να βγούν έξω τους φώναζαν: ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ…!! Πόσα είναι αυτά τα καθίκια που έχουν πάρει από μόνοι τους το δικαίωμα και τιμωρούν!! Υπάρχουν τόσες φάτσες φωτογραφημένες…γιατί δεν γίνεται αναγνώριση των προσώπων τους και να τους χτυπήσουν εκεί που μας χτυπάνε??” γράφει με πάθος και οργή η Βασιλική.
 
 
Στο facebook δημιουργήθηκε άλλο ένα γκρουπ που για την ώρα είναι μικρό αλλά ο τίτλος του τα λέει όλα: “Θεέ μου πρόσεχε αυτούς που έφυγαν στις 05/05/10” 

 
Και μακάρι ο Θεός να μην μας δείξει άλλα τέτοια γεγονότα και αυτοί να είναι τελευταίοι που χάθηκαν στο βωμό για τα δικαιώματα μας!
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε