Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Οργισμένη ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ για την επίθεση στο συνεργείο του ΑΝΤ1

Οργισμένη ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ για την επίθεση στο συνεργείο του ΑΝΤ1

Την οργή της εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής για την επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1, το βράδυ της Δευτέρας (18.09.2017), κατά την συγκέντρωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και σύσσωμοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ καταδικάζουν απερίφραστα την άνανδρη επίθεση από ακραία στοιχεία που δέχθηκαν ο δημοσιογράφος και οι 2 τεχνικοί του τηλεοπτικού συνεργείου του ΑΝΤ1 στο συλλαλητήριο στην μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Οι συνάδελφοι εξυβρίστηκαν, προπηλακίστηκαν και χτυπήθηκαν με αποτέλεσμα να τραυματισθούν σοβαρά.  Διαμηνύουμε σε όλους τους τόνους πως θα σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι σε τέτοιου είδους δολοφονικές επιθέσεις.

Τέλος τονίζουμε στους εργοδότες μας να κατανοήσουν επιτέλους πως το επάγγελμα που κάνουμε είναι άκρως επικίνδυνο και να πάψουν να βάζουν τα κέρδη τους πάνω από την ασφάλεια των εργαζομένων. Τα μονομελή συνεργεία όπως και οι οπερατέρ …”ντελίβερι” που κάποιοι θέλουν να τους μετατρέψουν, είναι περισσότερο εκτεθειμένοι σε τέτοιου είδους κινδύνους.  Καθιστούμε λοιπόν υπεύθυνους ως ηθικούς αυτουργούς, όλους εκείνους που βάζουν πάνω από τους ανθρώπους  το κέρδος και το χρήμα για οτιδήποτε απευκταίο συμβεί στο μέλλον”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις