Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

OΧΙ στο κέντρο μεθαδόνης στη Νίκαια λένε μαθητές και γονείς

Γκετοποίηση της περιοχής καταγγέλουν οι κάτοικοι της Νίκαιας που εναντιώνονται στη λειτουργία μονάδας χορήγησης μεθαδόνης σε χώρο έξω από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Στο δρόμο βγήκαν σήμερα γονείς και μαθητές της περιοχής αποκλείοντας από τις 8 το πρωί την πίσω είσοδο του νοσοκομείου στην οδό Μπελογιάννη.

Οι κάτοικοι καταγγέλουν πως σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο του ΟΚΑΝΑ υπάρχουν δύο σχολικά συγκροτήματα ενώ στον αύλιο χώρο του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας λειτουργεί και παιδικός σταθμός.
Αυτό που τρομάζει τους κατοίκους δεν είναι οι χρήστες ναρκωτικών που χρήζουν θεραπείας και βοήθειας αλλά το γεγονός πως στην περιοχή θα μαζευτούν ύποπτα και κακοποιά στοιχεία όπως έμποροι ναρκωτικών.

Οπως χαρακτηριστικά είπε στο Νewsit η Δημοτική Σύμβουλος Νίκαιας Μαρία Αραβαντινη “δεν είμαστε αντίθετοι με το προγράμματα του ΟΚΑΝΑ αλλά έπρεπε να γίνει με κάποια μελέτη και μέριμνα για τα παιδιά μας ! Εδώ υπάρχουν σχολεία και νηπιαγωγεία”.

“Το πρόβλημα δε λύνεται έτσι όπως λέει το Υπουργείο Υγείας. Στην περιοχή μας κινούνται καθημερινά χιλιάδες παιδιά. Αυτά ποιος θα τα προστατέψει;” δήλωσε στο Νewsit η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ελένη Παπαδοπούλου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Μοίραζαν” ναρκωτικά δίπλα στον ΟΚΑΝΑ

Μεθαδόνη από 4 στρατιωτικά νοσοκομεία

30 μονάδες μεθαδόνης στην Αττική από 15 Σεπτεμβρίου

Δεν θέλουν τον ΟΚΑΝΑ στο Νοσοκομείο ΚΑΤ




Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε