Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Όχι των ΤΕΙ στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση της Διαμαντοπούλου

“Περιμένω την επόμενη εβδομάδα -τις επόμενες 10 ημέρες- προτάσεις” είπε η κα Διαμαντοπούλου προς τους εκπροσώπους των ΤΕΙ.

Την απόφαση της χθεσινής συνόδου των Προέδρων των ΤΕΙ, με την οποία, αν και αναγνωρίζουν θετικές διατάξεις στο νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, δεν το αποδέχονται, παρέδωσαν σήμερα εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων στην υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου..

Η υπουργός Παιδείας, πάντως, επισήμανε τον “σπουδαίο” ρόλο των ΤΕΙ στην ανάπτυξη της χώρας, σημειώνοντας πως «γι αυτό και είναι σημαντικό να έχουν διακριτό, αναβαθμισμένο και συγκεκριμένο ρόλο» και ανέφερε πως στη συνάντηση συμφωνήθηκε την επόμενη εβδομάδα να υπάρχουν πιο συγκεκριμένα κείμενα, τα οποία θα ληφθούν σοβαρά υπόψη στην τελική διαμόρφωση του κειμένου.

«Περιμένω την επόμενη εβδομάδα -τις επόμενες 10 ημέρες- προτάσεις. Θα ήθελα, όμως, να κάνω σαφές ότι όλες οι διαδικασίες που αφορούν τη Βουλή θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από την αρχή της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς», τόνισε η κα Διαμαντοπούλου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε