Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Oυρές στις εφορίες για την πληρωμή του πολυεκκαθαριστικού που δεν ήρθε!

Ουρές ταλαιπωρίας στην εφορία Χαλανδρίου
, Ουρές ταλαιπωρίας στην εφορία Χαλανδρίου

Για γέλια και για κλάματα η δικαιολογία του Υπουργείου Οικονομικών πως δεν έχουν χαρτί και μελάνι για την εκτύπωση της δεύτερης δόσης του πολυεκκαθαριστικού.

Πανικόβλητοι οι φορολογούμενοι  σπεύδουν μόνοι τους στις εφορίες για να πληρώσουν τη δεύτερη δόση για να μη βρεθούν αντιμέπωποι με πρόστιμα. Ταλαιπωρούνται δηλαδή γιατί το κράτος δεν κάνει καλά τη δουλειά του αλλά θέλει να εισπράξει και τους φόρους.

Η κάμερα του Νewsit βρέθηκε σήμερα στην εφορία Χαλανδρίου όπου οι φορολογούμενοι σχηματίζαν ουρές. Οι περισσότεροι είναι αγανακτισμένοι καθώς μας είπαν πως δεν είναι ευθύνη δική τους που δεν έλαβαν το πολυεκκαθαριστικό.

Η κυρία Βασιλική που ειναι ελεύθερη επαγγελματίας λέει στο Νewsit  “ήρθα να ρωτήσω τι θα γινει με τις δόσεις γιατί το πολυεκκαθαριστικό δεν μου έχει έρθει. Αν μου το στείλουν να το πληρώσω συνολικά δεν θα μπορέσω γιατί λεφτά δεν υπάρχουν”.

Η κυρία Γεωργία μας είπε “δε μου ήρθε το χαρτί για τη δεύτερη δόση και πήρα το πρώτο χαρτί για να πληρώσω καθώς ανησυχώ για τα πρόστιμα”.

Ο κύριος Θεοδωρακόπουλος, ελεύθερος επαγγελματίας μας είπε πως “ήρθα μόνος μου γιατί έχω μαγαζί και οποιος δεν πληρώσει κανονικά η εφορά δε θα του θεωρεί τα βιβλία ούτε θα του δίνει φορολογική ενημερότητα και αυτό είναι τρομακτικό”. 

Η κυρία Μαρία ήρθε να πληρώσει την δευτερη δόση και όπως μας είπε ” θα έπρεπε να μπορεί να πληρωθεί η δευτερη δόση μέσω Διαδικτύου όπως έγινε με την πρώτη και όχι να καλεί το κράτος όλους τους φορολογουμένους να στηθούν στην ουρά”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι να κάνετε αν δεν σας έχει έρθει το πολυεκκαθαριστικό

Όλη η λίστα με τις τράπεζες που θα πληρώσετε την έκτακτη εισφορά – Και στα ΕΛΤΑ

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε