Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παγκόσμια συγκίνηση για το θάνατο του Μ.Κακογιάννη – Την Πέμπτη η κηδεία

Παγκόσμια συγκίνηση για το θάνατο του Μ.Κακογιάννη – Την Πέμπτη η κηδεία

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση για το θάνατο του σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη, προκαλώντας συγκίνηση για την απώλεια του ανθρώπου, που έβγαλε τον ελληνικό κινηματογράφο εκτός συνόρων της χώρας.

Όπως ανακοινώθηκε από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην νεκρώσιμο ακολουθία, που θα ψαλεί αύριο, Πέμπτη, 27 Ιουλίου, στις 16:00, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν η υπουργός Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου, και η γγ του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού, Λίνα Μενδώνη. Τον Πρόεδρο και την Κυπριακή Δημοκρατία θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Ανδρέας Δημητρίου.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από επιθυμία του εκλιπόντος, η ταφή θα πραγματοποιηθεί στον περίβολο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, «ως προσωπικότητα που προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες στο Ίδρυμα», δημοσία δαπάνη, όπου θα διαβαστεί επικήδειος από τον δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου, όπου βρίσκεται το ΙΜΚ, Ανδρέα Ευθυμίου.

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ανακοίνωσε ότι όσοι θα ήθελαν, αντί για στεφάνι, μπορούν να προσφέρουν δωρεά στο ΙΜΚ.

Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης – ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – Αριθμός Λογαριασμού 708/296 004-47 / IBAN code GR1701107080000070829600447 SWIFT code ETHNGRAA

Επίσης, για τους φίλους του έχει ανοίξει βιβλίο συλλυπητηρίων τόσο στο σπίτι του, όσο και στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε