Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παγκράτι: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί

– Τρόμος στο Παγκράτι το βράδυ του Σαββάτου (11.11.2017) – Πυροβόλησαν δυο άντρες που ήταν μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και “εξαφανίστηκαν” – Βαριά τραυματισμένα τα θύματα
– Ο τραυματισμένος οδηγός κατάφερε μέσα στα αίματα να οδηγήσει και να φτάσει λίγα μέτρα πιο κάτω – Πανικόβλητοι οι κάτοικοι κάλεσαν τις Αρχές
– Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών
– Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο

Με αίμα βάφτηκε το βράδυ του Σαββάτου (11.11.2017) ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, το Παγκράτι. Όπως όλα δείχνουν το αιματηρό περιστατικό που αναστάτωσε τους κατοίκους που έκαναν την βόλτα τους, είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Παγκράτι: Το χρονικό του τρόμου

Όλα συνέβησαν στις 09:35 το βράδυ στην συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Σπύρου Μερκούρη. Εκεί ήταν παρκαρισμένο ένα νοικιασμένο μαύρο αυτοκίνητο.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν, δυο άντρες, ένας Αλβανός και ένας Έλληνας. Ξαφνικά, τους πλησίασαν κάποια άτομα – παραμένει άγνωστο το αν ήταν πεζοί ή με μοτοσυκλέτα – και τους πυροβόλησαν.

Παγκράτι

Ο οδηγός, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, κατάφερε μέσα στα αίματα να οδηγήσει το αυτοκίνητο μέχρι τον συμβολή Υμηττού και Ευτυχίδου. Οι δράστες, μετά από την επίθεση έγιναν καπνός.

Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και αξιωματικοί της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση ενώ τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο ένας από τα θύματα φέρει τραύμα στο στήθος και ο άλλος στο πόδι και νοσηλεύονται στο Λαϊκό νοσοκομείο. Για το περιστατικό γίνεται έρευνα από την ασφάλεια Αττικής.

Παγκράτι: Τα δυο επικρατέστερα σενάρια

Το μόνο ξεκάθαρο στο αιματηρό επεισόδιο που τρομοκράτησε την Αθήνα είναι πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να καταλάβουν από μαρτυρίες το πως συνέβησαν όλα μέσα σε λίγα λεπτά.

Τα επικρατέστερα σενάρια είναι δυο. Το ένα θέλει δυο άτομα πάνω σε μία μοτοσυκλέτα να σταμάτησαν σε κοντινή απόσταση από το παρκαρισμένο όχημα και ο συνοδηγός της μοτοσυκλέτας να πυροβόλησε εναντίον των θυμάτων.

Το δεύτερο σενάριο θέλει… οι δράστες να ήταν πεζοί. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς φορούσε fullface για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και κόκκινο μπουφάν. Πλησίασαν το μοιραίο αυτοκίνητο και άνοιξαν πυρ εναντίον των δυο αντρών. Αμέσως έφυγαν επίσης πεζοί με κατεύθυνση προς το άλσος Παγκρατίου.

Το περίεργο περιστατικό λίγα μέτρα πιο κάτω

Σύμφωνα με μαρτυρίες λίγο πριν τους πυροβολισμούς οι επιβάτες του νοικιασμένου αυτοκινήτου είχαν άλλο επεισόδιο με άγνωστο άτομο σε μικρή απόσταση από το σημείο που δέχτηκαν αργότερα την επίθεση .
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Ειρήνη Μιλή

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις