Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Παγωμένο γιαούρτι – Ομορφαίνει δεν παχαίνει

Παγωμένο γιαούρτι – Ομορφαίνει δεν παχαίνει

Τι γίνεται επιτέλους με αυτό το παγωμένο γιαούρτι και όλοι κρατάνε ένα κυπελάκι στο χέρι; H απάντηση είναι απλή, είναι γευστικό, είναι δροσιστικό και κυρίως δεν παχαίνει όσο το παγωτό.

Η νέα μόδα του καλοκαιριού ονομάζεται “παγωμένο γιαούρτι”. Τα καταστήματα που εμπορεύονται τη δροσιστική λιχουδιά ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια τους τελευταίους μήνες στους πιο εμπορικούς δρόμους όχι μόνο της Αττικής αλλά και των μεγάλων πόλεων της περιφέρειας.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ
Οι τιμές ξεκινούν από 2,00 ευρώ το μικρό κύπελάκι των 100 γραμμαρίων και το κόστος ανεβαίνει ανάλογα με τα υλικά που θα επιλέξουμε να προσθέσουμε στη λιχουδιά μας όπως δήλωσε στο Νewsit η Καλή Καπετζώνη, ιδιοκτήτρια επιχειρησης που εμπορεύεται παγωμένο γιαούρτι στο Γκάζι.



ΠΑΧΑΙΝΕΙ;

Είναι απολύτως υγιεινό έδεσμα διότι το τελικό προϊόν έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά (μόνο 2%) ενώ δεν περιέχει ζάχαρη και ως εκ τούτου δεν παχαίνει παρόλο που αποτελεί έναν απίστευτα γευστικό πειρασμό που μπορεί να καταναλώνεται άφοβα από μικρούς και μεγάλους. Bεβαια τα υλικά με τα οποία θα επιλέξετε να συνδυάσετε το γιαουρτι σας θα καθορίσουν και το πόσες θερμίδες θα λάβετε. Η πιο υγιεινή πρόταση είναι τα φρούτα.

Για όσους αντέχουν τις θερμίδες υπάρχει πλουσια γκάμα από γευστικές…αμαρτίες.

Πέρα από το γεγονός πως η νέα μόδα του καλοκαιριού το παγωμένο γιαούρτι είναι και μια επιχειρηματική δραστηριότητα ραγδαία εξελισσόμενη παρά την οικονομική κρίση. Αν κάποιος αποφασίσει να επενδύσει στον τομέα αυτό θα πρέπει να ξέρει πως η μέση τιμή μιας γιαουρτομηχανής κοστίζει περίπου 8.000 εύρω και από εκεί πέρα η τιμή αυξάνει ανάλογα με το είδος της μηχανής. Είναι επίσης σημαντικό να ξέρετε πως η πρώτη ύλη δηλαδή το γιαούρτι υπάρχει άφθονο στην ελληνική αγορά. Τα 15 λίτρα γιαούρτι βγάζουν περίπου 100 κυπελάκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις…παραλίες! ΦΩΤΟ

Καυτά σορτσάκια στη μάχη κατά του καύσωνα! ΦΩΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΕ 300 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε