Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάλι σκόνη, πάλι ζέστη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ζεστός καιρός με αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές και μεταφορά σκόνης από την Αφρική θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού για σήμερα και αύριο.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά νότιοι 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αραιές νεφώσεις θα επικρατήσουν μέχρι το μεσημέρι. Κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές με πιθανότητα για λίγες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Από 12 έως 31 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές, με πιθανότητα για ασθενείς βροχές κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4-6 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου και στη βόρεια Κρήτη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε