Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πανελλαδικές: Χωρίς “εκπλήξεις” τα θέματα

Πανελλαδικές: Χωρίς “εκπλήξεις” τα θέματα

Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα από τα εξεταστικά κέντρα για τα σημερινά μαθήματα, στα οποία διαγωνίζονταν χιλιάδες υποψήφιοι στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι της θεωρητικής κατεύθυνσης διαγωνίζονταν στην Ιστορία, της Θετικής στη Βιολογία, της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) στη Χημεία-Βιοχημεία και της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος πληροφορικής και Υπηρεσιών) στις Αρχές Διοίκησης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με καθηγητές φροντιστηρίων, μετά τη “γκάφα” της Φυσικής, επανερχόμαστε σε “κανονικά” θέματα, τα οποία δεν περιείχαν εκπλήξεις και δη δυσάρεστες, που ήταν μεν για διαβασμένους μαθητές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προκαλούσαν προβλήματα.

Οι υποψήφιοι θα συνεχίσουν μεθαύριο Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012. ‘Ετσι, οι υποψήφιοι της Θεωρητικής Κατεύθυνσης θα διαγωνιστούν στα Λατινικά, της θετικής στη Χημεία της τεχνολογικής (Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) στην Ηλεκτρολογία και της τεχνολογικής κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών) στο Μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνέχεια με τέσσερα μαθήματα στις Πανελλαδικές

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε