Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πανελλαδική απεργία εργαζομένων σήμερα στην ΑΤΕ και το Τ. Τ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα αντιδρούν στο ενδεχόμενο της συγχώνευσης με την Τράπεζα Πειραιώς και σήμερα  προχωρούν σε 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Δεν αποκλείεται η απεργία αυτή να είναι η πρώτη φάση των κινητοποιήσεων από τους εργαζομένους στην ΑΤΕ. Το σωματείο τους πρόκειται να συνεδριάσει εκ νέου την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Ο σύλλογος εργαζομένων προκήρυξε επίσης για σήμερα 24ωρη προειδοποιητική πανελλαδική απεργία.

Οι υπάλληλοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αντιδρούν έντονα και στην ανακοίνωσή τους χαρακτηριστικά αναφέρει:  “σε αυτή την συγκυρία που παγκοσμίως κρατικοποιούνται τράπεζες, με τις αποτιμήσεις στο ναδίρ, μόνο όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν θέσεις στον ‘ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ’ θα αποτολμήσουν να πάρουν τέτοιες αποφάσεις ξεπουλήματος. Οι εργαζόμενοι του ισχυρού και κερδοφόρου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με αποφασιστικότητα και με κάθε μέσο θα παλέψουν για το Δημόσιο και Κοινωνικό ρόλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε