Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάνω απο 10.000 στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα

Εκτός απο την Αθήνα το ΚΚΕ πραγματοποίσε συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις, την ώρα που η Βουλή «συζητάει τη δανειακή σύμβαση – λαιμητόμο».

Περισσότερα απο 10.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, διαδηλώνοντας ενανάντια στη νέα δανειακή σύμβαση που ψηφίζεται τα μεσάνυχτα στη Βουλή.

ΩΡΑ 18. 40 Στο βήμα η Αλέκα Παπαρήγα

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του κόμματος, στόχος της κινητοποίησης είναι «να υψώσουμε φωνή αντίθεσης και καταδίκης σε μια συμφωνία που υποθηκεύει τη ζωή του λαού για πάνω από 30 χρόνια».

ΩΡΑ 17.40 Κλειστή η Σταδίου

Το ΚΚΕ τονίζει ότι με τη νέα δανειακή σύμβαση «γυρνάνε στο μεσαίωνα την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για τα κέρδη του κεφαλαίου, για τη σωτηρία των μηχανισμών της λειτουργίας του. Φορτώνουν στο λαό απίστευτα βάσανα και φτώχεια, καταδικάζουν τα παιδιά των εργαζομένων στην ανεργία ή να δουλεύουν με 400 Euro».

Με την ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του κόμματος, καλεί το λαό να πάρει μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις «για να ακούσει τη φωνή του ΚΚΕ και την πρότασή του για το πώς θα βγούμε από τη σημερινή τραγική κατάσταση». Ταυτόχρονα, το ΚΚΕ , καλεί τους εργαζόμενους να κλείσουν τ΄ αυτιά τους «στους διάφορους «σωτήρες» που δήθεν τώρα θυμήθηκαν το λαό, όταν επί χρόνια εφάρμοζαν την πολιτική που τον τσακίζει».

Διαβάστε

Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα στις 20 Μαρτίου

Στην Βουλή η νέα δανειακή σύμβαση – Προς ψήφιση το βράδυ της Τρίτης

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε