Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Παντελίδης: Περνούν στην αντεπίθεση Κυριάκου και Αρναούτη

Παντελίδης: Περνούν στην αντεπίθεση Κυριάκου και Αρναούτη

– Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη
– Η Μίνα Αρναούτη αλλά και η Φρόσω Κυρικάκου θα κινηθούν νομικά μετά από την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του τροχαίου και την μήνυση της οικογένειας
– Ο εισαγγελέας έβαλε την υπόθεση στο αρχείο κρίνοντας ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο τραγουδιστής
– Γιατί ο Παντελίδης βρέθηκε στην πλευρά του συνοδηγού

Ο Παντελής Παντελίδης πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα στο Ελληνικό πριν από περίπου δυο χρόνια. Από τότε το τροχαίο του Παντελίδη έχει εξελιχθεί σε έναν πρωτοφανή “πόλεμο” ανάμεσα στην οικογένεια του και τις δυο νεαρές που ήταν μαζί με τον τραγουδιστή στο μοιραίο τζιπ. 

Παντελής Παντελίδης

Η μεγάλη “μάχη”

Η οικογένεια του υποστήριζε ότι ο Παντελής Παντελίδης βρήκε τραγικό θάνατο ενώ οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου και όχι εκείνος, όπως υποστήριζαν τα κορίτσια.

Παντελής Παντελίδης

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες, ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οδηγός ήταν το Παντελής Παντελίδης και έβαλε στο αρχείο την υπόθεση και την μήνυση της οικογένειας του τραγουδιστή.

Αυτό έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση μιας και τόσο η Μίνα Αρναούτη όσο και η Φρόσω Κυριάκου θα κινηθούν νομικά.

Παντελής Παντελίδης

Στην αντεπίθεση Φρόσω και Μίνα

Αγωγές προς αρκετές κατευθύνσεις αναμένεται να «φύγουν» το επόμενο διάστημα από τα γραφεία των δικηγόρων της Φρόσως Κυριακού και της Μίνας Αρναούτη.

Παντελής Παντελίδης

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Έθνος”, το ένα σκέλος των αγωγών ενδεχομένως θα καθυστερήσει λίγο. Και αυτό γιατί απαιτείται η αποκατάσταση της υγείας των δύο κοριτσιών. Έτσι, στην συνέχεια να μπορούν να διεκδικήσουν τις νόμιμες αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρία του αυτοκινήτου.

Παντελίδης: Αίμα και DNA της Φρόσως στη θέση του οδηγού – Διαψεύδουν οι δικηγόροι της

Το δεύτερο σκέλος αφορά σε αγωγές που σκοπεύει να καταθέσει η πλευρά της Μίνας Αρναούτη. Η Μίνα Αρναούτη θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους δυσφήμησαν και προσέβαλαν την προσωπικότητά της τον τελευταίο 1,5 χρόνο… Τον καιρό, δηλαδή που η ίδια παλεύει σε αίθουσες χειρουργείων.

Παντελίδης: Το μήνυμα της Μίνας

Μάλιστα, η Μίνα Αρναούτη το ανακοίνωσε και μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook. “Μετά τις μηνύσεις και τις αγωγές νομίζω ότι ο καθένας, μετά την απόφαση των δικαστηρίων, ότι έλεγα την αλήθεια, θα είχε πληγωθεί και θα πέρναγε στην αντεπίθεση…

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1838714492806880&set=a.124282737583406.19841.100000050401484&type=3&theater

Βλέπετε οι μάχες που δίνω στις αίθουσες των χειρουργείων που συνεχίζονται και δεν ξέρω για πόσο ακόμα δεν ευαισθητοποίησαν κανέναν τους… Ήρθε η ώρα!!! Για όνομα πια…. Δεν είμαι και ο Ιησούς” έγραψε.

Δεν υπήρξαν ποτέ κατηγορούμενες

Οι δυο νεαρές που ήταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016, στο τζιπ, δεν πήραν ποτέ την ιδιότητα του κατηγορουμένου στην υπόθεση. Ωστόσο, υπήρχαν κατά καιρούς δημοσιεύματα που τις ήθελαν να περνούν το κατώφλι του εισαγγελέα.

ΦΩΤΟ: FACEBOOK
ΦΩΤΟ: FACEBOOK

Γιατί ο Παντελίδης βρέθηκε στην θέση του συνοδηγού

Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, που κατέληξε με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ο Παντελής Παντελίδης, ήταν ιδιαιτέρως αναλυτική. Σύμφωνα με αυτή, ο αδικοχαμένος Παντελής Παντελίδης βρέθηκε στην θέση του συνοδηγού λόγω της σφοδρής σύγκρουσης και επειδή οι επιβαίνοντες δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Παντελής Παντελίδης: Στα… αζήτητα η δικογραφία!

Οι λεπτομέρειες που έβαλαν την υπόθεση στο αρχείο

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν αναμενόμενο να βρεθούν από την δεξιά πλευρά του οχήματος. Μάλιστα, περιγράφει ότι όταν η σιδερένια δοκός χτύπησε τον τραγουδιστή εκείνος βρισκόταν με την πλάτη του και παράλληλα στην δεξιά θέση.

“Η στάση αυτή δεν θα ήταν δυνατή εάν καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Διότι δεν υπάρχει τρόπος σε ένα αυτοκίνητο που δεν περιστραφεί, γύρω από τον κάθετο άξονα του… όπως στο δυστύχημα αυτό, ο δεξιά καθήμενος να στρίψει. Και να βρεθεί με την πλάτη στην δεξιά πόρτα” τονίζει.

Πηγή: Έθνος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις