Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Παντελής Παντελίδης: Στα… αζήτητα η δικογραφία!

Παντελής Παντελίδης

– Ενάμιση χρόνο μετρά ήδη η έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος, κάτω από τις οποίες ο Παντελής Παντελίδης βρήκε τραγικό θάνατο
– Η δικογραφία… βολτάρει τρεις μήνες στα εισαγγελικά γραφεία και… περιμένει νέο Εισαγγελέα
– Εκείνος θα αποφασίσει για την τύχη της: Αν θα την προχωρήσει ή αν θα την βάλει στο… αρχείο
– Η δίωξη για υποκλοπή τραγουδιών και το πόρισμα που έχει καταθέσει η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή
– Τι λέει το συγκεκριμένο πόρισμα, αλλά και αυτό που εξέδωσαν επίσημα οι Αρχές, για τις Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη
– Ειρωνικό σχόλιο της Μίνας Αρναούτη στο Facebook!

Τρεις μήνες “βολτάρει” στα εισαγγελικά γραφεία η δικογραφία της υπόθεσης του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο δημοφιλής τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης. Ο φάκελος της υπόθεσης “περιμένει” καρτερικά από τον Ιούνιο στην Εισαγγελία της Αθήνας. Αυτό, προκειμένου να ανατεθεί σε νέο εισαγγελέα. Ο οποίος είτε θα προχωρήσει, είτε θα αρχειοθετήσει την υπόθεση…

Όπως αναφέρει σήμερα το Έθνος, η έρευνα γύρω από τις συνθήκες του δυστυχήματος της 18ης Φεβρουαρίου 2016 που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του νεαρού τραγουδιστή και τον βαρύτατο τραυματισμό της φίλης του Μυρσίνης Αρναούτη, μετρά ήδη 1,5 χρόνο.

Ωστόσο, ο φάκελος σχετικά με το ποιος βρισκόταν πίσω από το τιμόνι τη μοιραία νύχτα “άνοιξε” λίγους μήνες αργότερα. Με την οικογένεια να υποστηρίζει πως η έτερη συνεπιβάτης του αυτοκινήτου, Φρόσω Κυριάκου ήταν η οδηγός του τζιπ.

Παντελής Παντελίδης Παντελής Παντελίδης

Παντελής Παντελίδης: Δίωξη για υποκλοπή τραγουδιών

Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα σταθερά… στη θέση του οδηγού. Παρόλα αυτά, υπάρχει ακόμαένα δικαστικό ζήτημα σε εξέλιξη. Πρόκειται για την υποκλοπή ακυκλοφόρητων τραγουδιών και προσωπικών δεδομένων από τους λογαριασμούς του Παντελή Παντελίδη.

Κάτι που προέκυψε λίγες μόνο ώρες μετά την τραγική είδηση του χαμού του. Ζήτημα για το οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά παντός υπευθύνου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Η υπόθεση ερευνάται και από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αυτό, ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Το υπόμνημα που κατατέθηκε από την πλευρά Παντελίδη στην Εισαγγελία, ζητούσε την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Η προκαταρκτική έρευνα είχε μπει πλέον σε έναν δρόμο. Αναζητώντας εάν η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου πρέπει να διωχθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και η Αρναούτη για ψευδορκία. Η οικογένεια του τραγουδιστή φέρεται να έχει παραδώσει φάκελο με πορίσματα τεχνικών συμβούλων (γενετιστής, μηχανολόγος και ιατροδικαστές) που η ίδια έχει διορίσει.

Σημειώνεται ωστόσο, ότι τα πορίσματα αυτά είναι αντίθετα από εκείνα των επίσημων Αρχών. Βάσει των οποίων στη θέση του οδηγού εμφανίζεται ο Παντελής Παντελίδης και στη θέση του συνοδηγού η Φρόσω Κυριάκου. Η Μίνα Αρναούτη εμφανίζεται στο πίσω κάθισμα.

Στον πταισματοδίκη

Κατά την διάρκεια της προκαταρκτικής, ο Εισαγγελέας θέλησε να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση, χωρίς να αφήσει “τυφλά” σημεία. Έτσι, ανέπεμψε τον φάκελο σε πταισματοδίκη. Αυτό, προκειμένου εκείνη να διορίσει νέο πραγματογνώμονα, με βασικό έργο να διαπιστώσει αν τα χτυπήματα που έφερε στο σώμα του ο τραγουδιστής είναι συμβατά με την θέση του οδηγού ή του συνοδηγού.

Παντελής Παντελίδης

Κάποιους μήνες αργότερα, πραγματογνώμονας παρέδωσε την έκθεσή του στην πταισματοδίκη. Δικαστικές πηγές έκαναν λόγο για ένα πόρισμα που μάλλον δεν ανατρέπει όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα… Και φέρει στη θέση του οδηγού τον τραγουδιστή.

Ωστόσο, αυτό μένει να αποδειχτεί, αφού προηγουμένως η δικογραφία χρεωθεί σε νέο Εισαγγελέα. Κίνηση που δεν έχει γίνει ακόμα, με το φάκελο να παραμένει μέχρι σήμερα στα γραφεία τς Εισαγγελίας.

Παντελής Παντελίδης

Όταν επιλεγεί ο εισαγγελικόες λειτουργός, θα κληθεί να μελετήσει εκ νέου την υπόθεση στο σύνολό της, για να αποφασίσει αν θα στείλει στο εδώλιο τα δύο κορίτσια, ή θα στείλει τον φάκελο στο αρχείο…

Σχολίασε τις εξελίξεις η Μίνα Αρναούτη!

Η μία εκ των δύο “πρωταγωνιστριών” της υπόθεσης, πάντως, πήρε θέση! Ο λόγος για την Μίνα Αρναούτη. Η οποία αναφέρθηκε στο δημοσίευμα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Ο εισαγγελέας θέλησε, να μην αφήσει “τυφλά σημεία” στην υπόθεση και ανέπεμψε τον φάκελο σε πταισματοδίκη, προκειμένου να εξετάσει εαν τα χτυπήματα στο σώμα του τραγουδιστή προέκυπταν από τη θέση του οδηγού ή του συνοδηγού. Όταν ο πραγματογνώμονας παρέδωσε την έκθεσή του, οι δικαστικές πηγές έκαναν λόγο για ένα πόρισμα που δεν ανέτρεπε τα ήδη γνωστά στοιχεία που ήθελαν τον Παντελίδη στη θέση του οδηγού. ” #το_αφηνω_εδω_για_να_τα_βλεπετε_δεν_τα_λεω_για_μενα_εγω_τα_ξερω_εκει_ημουν“.

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: Εφημερίδα Έθνος
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις