Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Πάσχα με σκουπίδια θα κάνουν οι Πειραιώτες ;

Πάσχα με σκουπίδια θα κάνουν οι Πειραιώτες ;

Χειρόφρενο στα 10 από τα 50 οχήματα του Δήμου Πειραιά φαίνετε πως είναι αποφασισμένοι να βάλουν οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας

    Σε αυτά τα δέκα οχήματα έχει ήδη τοποθετηθεί, με απόφαση του Δημάρχου Παναγιώτη Φασούλα, ένα σύστημα το οποίο όχι μόνο εντοπίζει την θέση του οχήματος ενώ αυτό κινείται αλλά μπορεί να καταγράψει ακόμα και συνομιλίες. Αυτό καταγγέλουν οι εργαζόμενοι που δηλώνουν αποφασισμένοι να μην χρησιμοποιήσουν τα οχήματα αυτά προκειμένου να προασπίσουν τα ατομικά τους δικαιώματα όπως λένε.

    Το πρωί ενημέρωσαν με υπόμνημα την Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων. Σύμφωνα με πληροφορίες η αρχική τοποθέτηση από την μεριά της ανεξάρτητης  αρχής είναι πως ο Δήμος θα έπρεπε να έχει ρωτήσει πριν τοποθετήσει τα μηχανήματα.

Από τον δήμο απαντούν πως πρόκειται για “μία συνδικαλιστική μειοψηφία που παρεμποδίζει τους εργαζομένους να προσέλθουν στην εργασία τους, ακινητοποιεί τα απορριμματοφόρα και συσσωρεύει σκουπίδια στην πόλη” . Πάντως οι εργαζόμενοι λένε πως δεν θα προχωρήσουν σε κινητοποιησεις αλλά αρνούνται να κινήσουν τα οχήματα που έχουν πάνω τους τον “μεγάλο αδελφό”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε