Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Είχαν ενημερώσει οι συνάδελφοι του παιδοκτόνου αρχιφύλακα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά! – Απίστευτη καταγγελία για την υπόθεση της 7χρονης!

Η γειτονιά που έμενε η οικογένεια - ΦΩΤΟ NEWSIT
Η γειτονιά που έμενε η οικογένεια - ΦΩΤΟ NEWSIT

– Ο παιδοκτόνος υπηρετούσε στα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη και ήταν δυσαρεστημένος με θέματα της δουλειάς του
– Ήξεραν οι προϊστάμενοί ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα αλλά… δεν έγινε τίποτα! Τι λέει στο NewsIT μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ
– Το ασύλληπτο έγκλημα έγινε στο παιδικό δωμάτιο με το μικρότερο παιδάκι του να βλέπει τις φρικές εικόνες
– Τι λένε συνάδελφοί του για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο 47χρονος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIT, ο 47χρονος παιδοκτόνος που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του,
είχε κάνει πρόσφατα χρήση 9μηνης άδειας πατρότητας.

Όταν επέστρεψε, τον περίμενε μία δυσάρεστη εξέλιξη στη δουλειά του.
Ενώ πριν την άδεια ήταν σε διμοιρία που φυλαγε το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και όχι “μάχιμος” στο δρόμο
τώρα που επέστρεψε στην υπηρεσία του μετά την άδεια πατρότητας, τον έβγαλαν ξανά μάχιμο στο δρόμο.

Ο ίδιος φέρεται να γκρίνιαζε συχνά για αυτή την αλλαγή. Συνάδελφοί του αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα… Αλλά και οι πρώτες πληροφορίες από τη γειτονιά, λένε ότι τον τελευταίο καιρό οι καβγάδες στο σπίτι ήταν συχνοί και άκουγαν το μικρό κοριτσάκι να κλαίει.

Είχαν ενημερώσει οι συνάδελφοί του ότι κάτι δεν πήγαινε καλά αλλά… κανείς δεν έκανε τίποτα!

Όπως δήλωσε στο Newsit o Nίκος Καραδήμας, Μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ “τώρα δε ξέρω αν η φράση ‘η ψυχή του ανθρώπου είναι άβυσσος’ ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση που πριν από λίγο όλοι μάθαμε και μας συγκλόνισε. Αλλά από την άλλη φοβάμαι ότι και πάλι θα αρχίσουμε να αναζητάμε ευθύνες, να εγείρουμε προβληματισμούς, να ανατάσσουμε τη σκέψη μας και να πούμε ήταν μια κακή στιγμή. Μα δεν είναι έτσι!

Για το επάγγελμά μας ιδιαίτερα και μάλιστα η περιχαράκωσή του πίσω από τέτοιες δυσκολίες που διαλέξαμε κι εμείς μόνο και μόνο για βιοποριστικούς λόγους, οι περισσότεροι για αυτό το διαλέξαμε πιστέψτε με, πρέπει να είσαι δυνατός χαρακτήρας. Γιατί αν δεν είσαι τα αποτελέσματα είναι αυτά.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Σε συνάρτηση βέβαια και με την έλλειψη ψυχολόγων αυτή τη στιγμή στην Αστυνομία. Και μάλιστα είδαμε μια είδηση το τελευταίο διάστημα, ότι ψυχολόγος στην ελληνική αστυνομία δεν είχε δίπλωμα. Τώρα όλα αυτά αν τα συνταιριάσουμε, το αποτέλεσμα είναι οικτρό.

Βέβαια ο άνθρωπος αυτός κάποια δείγματα είχε δείξει. Οι συνάδελφοι του από τη Θεσσαλονίκη το είπαν στους προϊσταμένους, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν είχε γίνει τίποτα. Δυστυχώς περίμεναν να γίνει το κακό όπως και έγινε”.

Ακούστε όλα όσα είπε στο NewsIT ο Νίκος Καραδήμας:

Τα είδε όλα το μικρότερο παιδάκι του – Θρήνος δίχως τέλος όταν έφτασε στο σημείο η τραγική μητέρα

Όσο περνά η ώρα, έρχονται στο φως όλα και περισσότερα στοιχεία που προκαλούν ανατριχίλα!
Ένα από αυτά, είναι ότι ο πατέρας στραγγάλισε το 7χρονο κορίτσι, μπροστά στα μάτια του μικρότερου παιδιού του.
Το έγκλημα έγινε στο παιδικό δωμάτιο και λίγο αργότερα ο αρχιφύλακας βρισκόταν στα χέρια της Αστυνομίας. Οι πληροφορίες λένε ότι παραδόθηκε…

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων ο αρχιφύλακας στραγγάλισε το παιδί και αμέσως μετά κάλεσε μόνος του την Αστυνομία και είπε τι είχε κάνει. Μόνο όταν άρχισαν να φτάνουν τα περιπολικά στη γειτονιά, οι υπόλοιποι κατάλαβαν ότι κάτι είχε συμβεί.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Την ώρα που οι αστυνομικοί του περνούσαν χειροπέδες και τον απομάκρναν από το σπίτι μία γειτόνισσα που έχει γνώσεις ιατρικής, μπήκε στο σπίτι και άρχισε να κάνει μαλάξεις για να επαναφέρει το παιδί, όμως δεν τα κατάφερε…

Σκήνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν όταν στο σημείο έφτασε η μητέρα του άτυχου παιδιού και μπήκε στο ασθενοφόρο που βρισκόταν το κοριτσάκι, φωνάζωντας το όνομά του…

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου, Θεοδόσης Πάνου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε