Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: Ο Dj αντί να παίζει μουσική έπαιζε το…..!

Τι είδαν τα μάτια του φωτογράφου σε νυχτερινό κατάστημα της Πάτρας δεν περιγράφεται. Πήγε να φωτογραφίσει το μαγαζί και αντί αυτό είδε τον dj να “διασκεδάζει μόνος του” τον εαυτό του!

Όλα ξεκίνησαν πριν μια βδομάδα όταν γνωστός φωτογράφος των Πατρών που καλύπτει με τη φωτογραφική του μηχανή τη νυχτερινή κοσμική ζωή της πόλης για λογαριασμό εφημερίδων, περιοδικών και portals, μπήκε στο κατάστημα και άρχισε να τραβά φωτογραφίες. Κάποια στιγμή θέλησε να ανέβει… στη θέση του dj, που βρισκόταν σε υπερυψωμένο χώρο, για να μπορέσει να κάνει μία «πανοραμική» λήψη!
 
Στο κατάστημα υπήρχε κόσμος, ο dj ήταν απασχολημένος και δεν πρόσεξε ότι ο φωτογράφος… άρχισε να ανεβαίνει τη σκάλα! Για κακή του τύχη! Γιατί αυτό που είδε ο φωτογράφος θα του μείνει αξέχαστο… για όλη του τη ζωή!
 
Ο dj φαίνεται πως… με κάτι την είχε βρει και αυνανιζόταν όση ώρα… έπαιζε μουσική! Άφησε λοιπόν την κονσόλα και έπιασε……
 
«Είδα το χέρι του… στο σημείο… ξέρετε τι εννοώ και έκανε παλινδρομήσεις», είπε ο φωτογράφος! Ο dj την είχε καταβρεί και ούτε που κατάλαβε ότι ο φωτογράφος ερχόταν! Βέβαια, όταν… με την άκρη του ματιού του τον είδε να ανεβαίνει τη σκάλα, τα έχασε και μαζεύτηκε!
 
Ο φωτογράφος ντράπηκε για λογαριασμό του και παρίστανε… τον ανήξερο! Προφανώς, ο dj θα πήρε μια βαθιά ανάσα και άρχισε να του μιλά… λες και δεν συνέβη τίποτα! Όσο για τους θαμώνες; Συνέχιζαν να πίνουν το ποτάκι τους αμέριμνοι, αφού… ούτε που πήραν χαμπάρι τι συνέβη στα decks!
 
Θεωρείται πάντως βέβαιο ότι δεν θα ήταν η πρώτη φορά που ο d’j ασχολείτο… με μόριό του κατά τη διάρκεια της εργασίας του! Προφανώς και άλλες φορές θα είχε αδράξει την ευκαιρία για να… αυτοϊκανοποιηθεί! Είτε παρατηρώντας κάποια όμορφη γυναίκα στο νυχτερινό κατάστημα είτε… έχοντας κάποια φαντασίωση!
 
Ήδη πάντως το περιστατικό… συζητείται έντονα στους νυχτερινούς κύκλους της πόλης. Και ο dj κατάντησε… δακτυλοδεικτούμενος! Μα κι αυτός. Εκεί βρήκε να “ξεθυμάνει”;
 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε