Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: Σοκ για τον παππού – βιαστή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αντί να λέει παραμύθια στα παιδιά, χτυπούσε και βίαζε για δύο ολόκληρα χρόνια τον 6χρονο εγγονό του και την 4χρονη εγγονή του!

Το μαρτύριο δεν είχε τελειωμό για τα δύο αγγελούδια, καθώς εκτός από τους βιασμούς, ο 78χρονος παππούς τα χτυπούσε και τα απειλούσε ότι αν μιλήσουν θα τα σκοτώσει! 

Το δράμα ξεκίνησε το 2006 και κράτησε μέχρι το 2008 οπότε τα παιδιά βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν στον πατέρα τους. Και είναι εκείνος που κατέθεσε τη μήνυση σε βάρος του 78χρονου… Σε βάρος δηλαδή, του ίδιου του του πατέρα!

Το τριμελές εφετείο κακουργημάτων Πάτρας, επέβαλε στον 78χρονο ποινή καθείρξεως 36 ετών. Εκτός από την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ο παππούς αντιμετώπιζε την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών καθώς και της ασέλγειας μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. 

Η δίκη, λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης, έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Τα ανήλικα θύματα της υπόθεσης μπορεί να μην κατέθεσαν, ωστόσο αναγνώστηκαν οι καταθέσεις που είχαν δώσει στις δικαστικές αρχές όταν διερευνούσαν την υπόθεση…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε