Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παυλίδης κατά Σαμαρά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Δεν είμαι υπάλληλος του ΟΤΕ για να βγω σε…

εθελούσια” ήταν η “πληρωμένη” απάντηση του Αριστοτέλη Παυλίδη, σε όσους θεώρησαν ότι η αναφορές Σαμαρά περί στελεχών που “προσέβαλαν τον λαό και το φιλότιμό του” αναφέρονταν και στον πρώην υπουργό Αιγαίου. “Προ της αυτοκάθαρσης υπάρχει η κάθαρση. Και η κάθαρση γίνεται διά νομοθετημένων μηχανισμών”, πρόσθεσε ο κ.Παυλίδης.

 

Επιπλέον επίθεση κατά του Πέτρου Μαντούβαλου εξαπέλυσε ο τομεάρχης Αυτοδιοίκησης Βασίλης Μιχαλολιάκος. “Με τον Πέτρο Μαντούβαλο η ΝΔ έχει διακόψει κάθε δεσμό και σχέση εδώ και πολλά χρόνια για τους πολύ γνωστούς λόγους. Τελεία και παύλα. Όποιος λειτούργησε ως απόστημα, προσέβαλε τον ελληνικό λαό και μας έκανε να ντρεπόμαστε, θα πρέπει να μη βρει χαραμάδα για να ξαναμπεί στην παράταξη”, είπε χαρακτηριστικά.

 

Μετά τη νέα δίνη εσωστρέφειας που έριξε τη ΝΔ η δήλωση Σαμαρά –δείτε και τις αντιδράσεις Παυλόπουλου-Στυλιανίδη– η Ρηγίλλης επιχειρεί αναδίπλωση, ζητώντας από τα στελέχη του κόμματος να αποφεύγουν τη συζήτηση περί αυτοκάθαρσης και να βάλουν τέλος στη στοχοποίηση άλλων στελεχών. “Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για την αυτοκάθαρση και έθεσε το γενικό πολιτικό πλαίσιο. Από εκεί και πέρα, ο κ. Σαμαράς θα εξειδικεύσει όποτε εκείνος θεωρεί ότι είναι επιβεβλημένο”, τόνιζαν υψηλόβαθμες κομματικές πηγές.

 

Μάλιστα χθες ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κ. Τασούλας προχώρησε σε συστάσεις προς τον αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας Θ.. Καράογλου, ο οποίος- υπεραμυνόμενος της παρέμβασης Σαμαρά- έκανε λόγο για «πλοίο που βουλιάζει» και «σαβούρα που πρέπει να πέσει στη θάλασσα».

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε