Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Από το υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή μεταφέρθηκαν οι απεργοί αλλά και τα επεισόδια. Χημικά και ένταση επικράτησαν το βράδυ της Πέμπτης και στα Προπύλαια.

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας επιχείρησαν να φτάσουν στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη Βασιλίσσης Σοφίας αλλά συγκρούστησαν με τα ΜΑΤ. Ακολούθησε πετροπόλεμος.

Στη συνέχεια, σημειώθηκαν επεισόδια και στα Προπύλαια, με την Αστυνομία να κάνει χρήση χημικών για να διαλύσει τους συγκεντρωμένους.

Επεισόδια στα Προπύλαια (ΦΩΤΟ NEWSIT)

Πεδίο μάχης τα Προπύλαια (ΦΩΤΟ NEWSIT)

Φωτιές και πετροπόλεμος στην Αθήνα (ΦΩΤO NEWSIT)

Νωρίτερα, είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται το υπουργείο Οικονομικών. Επιχείρησαν να εισβάλουν στο υπουργείο αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να τους απομακρύνουν. Ξέσπασαν επεισόδια με τους μεν αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών και τους συγκεντρωμένους να “απαντούν” πετώντας πέτρες και μπουκάλια.

Αποκλεισμένοι οι δρόμοι γύρω από το υπουργείο (ΦΩΤΟ NEWSIT)

Παρατεταγμένα τα ΜΑΤ (ΦΩΤΟ NEWSIT)

Μπροστά από το υπουργείο έφτασαν και οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, που νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και έκαναν πορεία στο Σύνταγμα.

Και οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί στη συγκέντρωση (ΦΩΤΟ NEWSIT)

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε