Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Πέφτει η θερμοκρασία, ενισχύονται οι βορειάδες στο Αιγαίο

Πέφτει η θερμοκρασία, ενισχύονται οι βορειάδες στο Αιγαίο

Τα 6-7 μποφόρ θα φτάσει η ένταση των βόρειων ανέμων στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία πέφτει λίγο. Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του σημερινού καιρού.

Μακεδονία, Θράκη
Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός με τους ανέμους να είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί είναι πιθανό να σημειωθεί παγετός κατά τόπους.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στη βόρεια Κρήτη όπου τις πρωινές κυρίως ώρες είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 τοπικά 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα είναι από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες νεφώσεις το πρωί στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια θα έχει η πρωτεύουσα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά του νομού με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί θα έχει το σκηνικό του καιρού στη συμπρωτεύουσα. Οι άνεμοι θα είναι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσγνωση του καιρού σε 300 πόλεις της Ελλάδας απο το Newsit Weather Center

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε