Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέφτει λίγο το θερμόμετρο, έρχονται πάλι βροχές

Βροχή θα πέσει στα βόρεια και τα ανατολικά της χώρας, ενώ το θερμόμετρο θα πέσει λίγο, όμως ανάσα θα πάρουμε από αύριο…

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία ως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του νησιά Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αίθριος με λίγες νεφώσεις στα βορειότερα νησιά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία ως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά ως 7 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο

Ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος , αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στην Ηπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά ως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε