Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Πειραιάς: Μαζί με τους πολιτικούς, τα άκουσε κι ο Αρχιεπίσκοπος – Ιερώνυμος: «Να σταθούμε δίπλα στον κόσμο»

«Ο κόσμος είναι κουρασμένος. Πρέπει να σταθούμε δίπλα του» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, δικαιολογώντας τις αντιδράσεις του κόσμου.

Ο Αρχιεπίσκοπος χοροστάτησε στην τελετή αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά, με τη ρίψη του Τίμιου Σταυρού στη θάλασσα, ανάμεσα στα ναρκαλιευτικά «Καλυψώ», «Ευ. Νίκη» και «Καλυστώ». Άνδρες του Σώματος Ελλήνων Βατραχανθρώπων βούτηξαν στη θάλασσα και ανέσυραν τον σταυρό.

Ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος αποδοκίμασε πολιτικούς, βουλευτές, ακόμη και τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο, φωνάζοντάς του: «που είναι η Εκκλησία στην κρίση».

Επίσης, πρώην εργαζόμενοι στα Λιπάσματα Δραπετσώνας, ζήτησαν να γίνουν εργοστάσια και να φύγει η ανεργία.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Σταυρόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κώστας Αρβανιτόπουλος, ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, και βουλευτές όλων των κομμάτων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μετά τη λήξη της τελετής ευχήθηκε «χρόνια πολλά και καλή φώτιση σε όλους, να είμαστε μονιασμένοι, να κάνουμε το καλό και θα τα καταφέρουμε».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο με τις αποδοκιμασίες κατά Παπούλια στη Χαλκίδα – «Παραιτήσου» του φώναζε μερίδα κόσμου στον Αγιασμό των υδάτων

“Καλοφάγωτα” φώναξε ο κόσμος στους πολιτικούς στο Κολωνάκι

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε