Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Πέταξαν” από ΜΕΘ καρκινοπαθή που ακόμη είναι σε κώμα!

H σύζυγος του 49χρονου καρκινοπαθούς ζητά την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας
H σύζυγος του 49χρονου καρκινοπαθούς ζητά την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας

Τι καταγγέλει στο Νewsit η σύζυγος του η οποία ζητά την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας για να σωθεί ο άντρας της. Tι απαντά ο υποδιοικητής του νοσοκομείου.

Την αναλγησία σε όλο της το μεγαλείο βιώνει ο 49χρονος καρκινοπαθής Λάζαρος Ιορδανίδης ο οποίος μετά από θεραπεία με ακτινοβολίες στον Άγιο Σάββα διεκομίσθη για νοσηλεία στο Γενικό νοσοκομείο Νίκαιας. Εκεί έπεσε σε κώμα με αποτέλεσμα να πρέπει να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Το πολυπόθητο κρεββάτι βρέθηκε στη ΜΕΘ του Ασκληπείου Βούλας στις 22/8/2011.

Όμως όπως καταγγέλει στο Newsit η σύζυγος του κυρίου Λάζαρου, Χρυσούλα Ιορδανίδη “προχθές τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου με ειδοποίησαν πως ο άντρας μου πρέπει να βγει απο την εντατική και όταν τους είπα πώς είναι ακόμη σε κώμα ο διευθυντής της ΜΕΘ μου είπε πως “εγώ έτσι κρίνω, έτσι θα γίνει” με μια χιτλερική απόφαση.  Πράγματι την επόμενη μέρα, δηλαδή χθες Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου τον έβγαλαν από την εντατική του Ασκληπιείου και τον μετέφεραν πίσω στη Νίκαια σε ένα απλό κρεββάτι στην παθολογική κλινική. Εδώ οι άνθρωποι κάνουν ότι μπορούν όμως ο άντρας μου κινδυνεύει. Ζητάω την παρέμβαση του υπουργού Υγείας για να σωθεί ο άντρας μου”.

To χειρότερο από όλα είναι πως ο 49χρονος αυτή τη στιγμή κινδυνεύει από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις καθώς το ανοσοποιητιικό του σύστημα είναι διαλυμένο.

Το Newsit επικοινώνησε με τον υποδιοικητή του Ασκληπιείου Βούλας, Σταύρο Μονεμβασιώτη ο οποίος δήλωσε “άμεσα θα ερευνήσω διεξοδικά το θέμα και όπου υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε